2012 - 2013 SÖZLEŞMELİ İKM ALIMI

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kayıt
4 Aralık 2012
Mesajlar
71
Beğeniler
0
"5 bin yeni personel alınacak "
Mehmet Kutlu isimli bir genç de eşinin Adalet Yüksek Okulu mezunu olduğunu ancak bir türlü sınav kazanıp işe giremediğini, devamlı klavye ile çalıştığını , kendisine yemek bile yapmadığını söyleyip, ' Yeni bir kadro söz konusu mu?' diye sorunca Bakan Sadullah Ergin, “ Klavye ile çalışmaya devam etsin. 5 bin yeni kadro geliyor . 5 bin yeni personel alınacaktır ” diye konuştu .


İnşallah ikm fazla alırlar
 
Kayıt
25 Ocak 2013
Mesajlar
18
Beğeniler
0
arkadaşlar merak etmeyin yeteri kadar alım olur bizim hizmet öncesi eğitimimizin eğitim merkezleri bölümü bitti staja geçiyoruz. Her sohbette hocalarımız 3500 veya 4000 civarı alım olur diyor. Yeni eğitim merkezleri açılıyor. İnşallah size de nasip olur
 
Kayıt
9 Kasım 2012
Mesajlar
99
Beğeniler
0
Telefonla CTE yi arayan arkadaşlara doğru düzgün bilgi verilmedi bende mail attım bugün acaba buradan bir yoğunluk oluşturursak bir cevap alabilir miyiz? Attığım mail şöyle;

"cte@adalet.gov.tr

T.C. ADALET BAKANLIĞI
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne

Alımı yapılması beklenen infaz koruma memuru öğrenciliğinin ilan çıkış tarihi konusunda bilgilendirmeyi talep eder, gösterdiğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederim."
 
Kayıt
11 Kasım 2012
Mesajlar
312
Beğeniler
0


Ben bir faydası olacağını sanmam. Alımıın kaç kişi olacağı belirlenmiştir. Debua nında dediği gibi sadece onay bekliyordur. Ne zaman onaylanacağı meçhul tabi.
 
Kayıt
11 Kasım 2012
Mesajlar
312
Beğeniler
0
80 bin sözleşmeli personel kadroya alınacağı açıklandı. tek tip personel sistemine geçileceği söyleniyor bundan sonraki alımlar anladığım kadarı ile artık sadece kadrolu olacak.
 
Kayıt
8 Mart 2012
Mesajlar
10
Beğeniler
0
Bu güzel haber artık yüksek puanlı arkadaşlar atamalarda sözleşmeli nasıl olsa bırakırım düşüncesiyle tercih yapamayacak egolarını tatmin edemeyecek bir kere atanan orada kalacak ve atanma puanları baya bi düşecek tabi bu benim yorumum.
 
Kayıt
3 Mart 2012
Mesajlar
559
Beğeniler
0
Uzun süreden beri 4-B'lilerin kadroya alınması konusu ortalıkta dolaşıyor ama hala daha net bir şey yok. Kadroya alınacak denmişti bir aralar ama ondan sonra şöyle bir haber çıktı: Sözleşmeli memura öğle yemeği ücreti ödenecek diye müjde verildi.
Bakalım bu kadro işi ne zaman netleşecek?
 
Kayıt
4 Aralık 2012
Mesajlar
71
Beğeniler
0
Arkadaşlar 5000 zabıt katibi kadrosu mecliste kabul edilmiş İnfaz koruma memuru alımı olmayacak galiba şansa bak ya:(
 
Kayıt
8 Ocak 2013
Mesajlar
19
Beğeniler
0
Baktım kardeşim.

Allah büyüktür, ümit kesilmez ama şu forumda bile ne kadar çok insan ''infaz koruma memurluğu'' için dört gözle ilân bekliyor. Hadi dedik, 5000 alım geliyor. Bunun bir kısmı -inşAllah- ''infaz koruma memurluğu'' olur, dedik! Ama yok, yine olmadı! 5000'ini de zabıt katipliği çıktı, işe bak!

Hiçbir yetkiliden ses, sedâ yok! Bu memlekette her yerin, her zaman bir kısım mağdurları olmak zorunda galiba! Yazıklar olsun...
 
Kayıt
19 Şubat 2013
Mesajlar
36
Beğeniler
0
bu alımın ikm ile bir ilgisi yok bu alım 4.yargı paketi geçince zabit katiplerine ihtiyaç olduğu için alınması gerekiyor yeni mahkemeler kurulacakmış ondan dolayı bizim alım ayrı 4500 kişi için adalet bakanlığı atama izni istemiş başbakan nın imzası kalmış heralde bu alım bizimle ilgili olduğunu düşünüyorum bşbakan imzlarsa
 
Kayıt
19 Şubat 2013
Mesajlar
36
Beğeniler
0
inşallah kardeşim hepimizin temennisi bu yönde alımı bekleyen çok kişi var inşallah fazla bekletmezler....
 
Kayıt
21 Ekim 2012
Mesajlar
87
Beğeniler
0
Arkadaşlar kısa dönem askerlik yapıcam. Tecilim 2014 Ağustos'a kadar devam ediyor. Bu sene Ağustos'ta aradan çıkarmak istiyordum fakat yeni alımların olma ihtimali kafamı kurcalıyor, hem katiplik hem ikm için uğraşıyorum, Ağustos'ta gidersem bu sene yeni alımlara yetişemeyebilirim. Ama askerliği yapmamış olmak ta mülakatlarda dezavantaj yaratıyor gibi kafam karışık ne yapsam bilemedim. Bu konuda fikirlerinize açığım.
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt