İkm merak edilenler

Hocam bende çalısıyorum. özelde genelde sırkette sorun olmaz. fakat bızım ıs sozlesmemız var sırkette ve bır yıldan az calıstıysan en az 15 gun once bır yıldan fazla ısede 3o gun once ıstıfa edecegını bıldırmen gerekıyor. ne zaman baslayacagı kesın olmadıgı ıcın sıgortanın devam etmesınde fayda var. bızım sektor ağır ve tehlıkelı ıs grubunda sıgortasız bahceye gırmek yasak onun ıcın ben komısyondan gelecek haberekadar sıgortalı olacagım.

eger sırketın personel muduru veya sorumlusu ıle aran ıyıse soyle yok degılse patronlar bu ıse sıcak bakmaz dıkat etmek lazım.

zorunlu gorevın yoktur bundan emın ol. evraklara calıstıgımız yerın adını yazdık ama sadece dılekceye mı bakıyorlar yoksa fırmayada sorarlar mı bılmıyorum.

Onlardan bişey cıkmaz arkadaşlar cıkmadan 15 gun once haber vermek lazım normalde ama vermezsen ne olur ? 15 günlük paranı keserler başkada bısey yapamazlar zorla çalıştıracak halleri yok

erol

Yeni Üye
Arkadaşlar daha göreve başlamadık ama insan merak ediyo, bu dış güvenlik yasa tasarısı yürürlüğe girerse maaşlar da artış olacağından bahsediyorlar ya, iç güvenlikte faydalacakmı bu artıştan

ankara'dan kazanan varsa nereye atanacağız bilen varmı acaba? 125 kişinin hepsini de sincana atamazlar herhalde değilmi?

evet yararlanacağı söyleniyor ancak dış güvenlik 450tl iç güvenlik 1/3 yani 150tl diyorlar. bi katsayı varmış ona göre hesaplıyor maliyeciler bunu :D

evet yararlanacağı söyleniyor ancak dış güvenlik 450tl iç güvenlik 1/3 yani 150tl diyorlar. bi katsayı varmış ona göre hesaplıyor maliyeciler bunu :D

Tasarıdan ses soluk yok. Mecliste imzaya açılmıştı ama onunla birlikte imzaya açılan diğer tasarılar çoktan kabul edildi.

Yararlanacağını söylüyorlar
İnşallah

su goreve bı baslıyalım dış guvvenlık ve ozluk hakları ıcın bastırırız kardes

bu arada ımzanı cok begendım

normal ses çıkmaması :D:D m.vekili maaşları söz konusu olsa çoktan resmi gazetede bile yayınlanırdı :D:D:D
meclis su anda çok meşgul. delinin biri vaktinde kuyuya bir taş attı 550 milletvekili şimdi çıkaralımı cıkarmıyalımmı kavgasında. 4+4+4 bitmeden bu beclisten hic bir şey cıkmaz şu anda gündem o.
:):mad:

Bizim memlekette ani olay bitmez bir şey çıkar gece toplanır görüşürler yıllardır çıkması gündemde olan dış güvenlik tasarısınıda uzat babam uzat :)