İkm merak edilenler

glbn84

Yeni Üye

evet algıda seçicilik söz konusu izin olunca gayet iyi çalışmış maşallah :p :D :p izin daha çok gibi ve hafta içide iznin olmuş oluyor işin vs varsa...

Bayan için hangisi iyi olur bayanlara sormak lazım diyecem ama berrin cevaplamış :p

izin önemli tabii ama en önemlisi kazanmaktı;)ben vardiyalı çalışmak istiyorum dersem,kabul ederler mi ki acep?

demi banada öyle geldi:)

tabi tabiiii sanada öyle gelmiştir ne tesadüf dimi :p ne kadar çok tatil o kadar çok seçicilik :p :D :p :p :p

ittifak

Yeni Üye
Ikm Öğrencilik için benim sorularım:
1)Hükümlü-Tutuklu sevklerinde yolluk alacakmıyız,alacaksak bu tahmini ne kadar olur,büyük bir cezaevinde her ay şehirdışı sevk olur mu?
2)Adliye sevklerinde de yolluk oluyor mu? (Gerçi bu zaten bizim işimiz Gülümse )
3)Çalışma saatleri hakkında tahmin yürütebilirmisiniz? (Nöbet kulübesinde kaç saat nöbet tutarız )
4)Görünen o ki jandarma ile beraber çalışacağız ,çünkü jandarmanın tamamen çekilmesine daha 5 sene var.Bu durumda yetki karmaşası yaşarmıyız,jandarma bizi ezmeye çalışır mı?
5)Eğitim sonunda ki sınavda başarısız olma ihtimalimiz nedir ? (ortalama vatandaş açısından)
6)22 nisan -6 ağustos arası yatılı eğitim, 6-24 ağustos arası tatil var son bir ay yani 24 ağustos-22 eylül arası da herhangi bir kurumda hizmet öncesi staj olacakmış,bu herhangi bir kurum neresidir,atanacağımız yer olması ihtimali var mı ,maraş cezaevi olabilir mi ?(sanırım genelde maraşta veriliyor bu eğitim)
7)Eğitime başladığımızda sigortamız başlayacak mı?Ben 14. maddeden bunu anladım. [ http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/1193.html ]

"Güvenlik Soruşturması ve Arşiv araştırma formu (4 nüsha bilgisayar veya daktilo ile doldurulacak, evli bayanlar kızlık soyadlarını da belirteceklerdir" aynı formdan 4 tane mi. yoksa form 4 sayfa mı

kardeş ben de öğretmenim. geçiş için kpss den yine atanabilecek puanı alman gerekiyor. özellikle öğretmenlikte kurumlar arası geçişi zorlaştırdılar.

kardeş ben de öğretmenim. geçiş için kpss den yine atanabilecek puanı alman gerekiyor. özellikle öğretmenlikte kurumlar arası geçişi zorlaştırdılar.

anladım sözleşmelide bir sıkıntı olmaz değilmi? istifa edip geçebiliriz yani. birde ceza evi ogrtmenliği için şartlar ne biliyomusun?

anladım sözleşmelide bir sıkıntı olmaz değilmi? istifa edip geçebiliriz yani. birde ceza evi ogrtmenliği için şartlar ne biliyomusun?

yok kardeş sorun olmaz. ceza evi öğretmenliği için ilk olarak kadroya geçmen gerekiyor. sonra bakanlığın açtığı sınavlara giriyorsun. ardından sıralamaya giriyorsun puanına göre ya kazanıyorsun ya da kazanamıyorsun olay bu. ilk önce kadroya geçelim de öğretmenliği ben de istiyorum.

yok kardeş sorun olmaz. ceza evi öğretmenliği için ilk olarak kadroya geçmen gerekiyor. sonra bakanlığın açtığı sınavlara giriyorsun. ardından sıralamaya giriyorsun puanına göre ya kazanıyorsun ya da kazanamıyorsun olay bu. ilk önce kadroya geçelim de öğretmenliği ben de istiyorum.

hayırlısı inşallah olur. teşekkür ettim ilgilendiğin için

hayırlısı inşallah olur. teşekkür ettim ilgilendiğin için

Eyvallah hocam ;)

sataci

Yeni Üye
Başka kurum ve kuruluşlara mecburi hizmet olmadığına dair belge imzaladık.Peki özel şirketler bu kategoriye giriyor mu?Özelde şu an çalışıyorum.

Life

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar sözleşmeli ikm maaşı nekadar bilen varmı? Biraz araştırdım ama farklı cevaplar var..
Sözleşmeli,Lise mezunu
evli, 1 (5 aylık) çocuklu ikm maaşı ne kadar?

Hocam bende çalısıyorum. özelde genelde sırkette sorun olmaz. fakat bızım ıs sozlesmemız var sırkette ve bır yıldan az calıstıysan en az 15 gun once bır yıldan fazla ısede 3o gun once ıstıfa edecegını bıldırmen gerekıyor. ne zaman baslayacagı kesın olmadıgı ıcın sıgortanın devam etmesınde fayda var. bızım sektor ağır ve tehlıkelı ıs grubunda sıgortasız bahceye gırmek yasak onun ıcın ben komısyondan gelecek haberekadar sıgortalı olacagım.

eger sırketın personel muduru veya sorumlusu ıle aran ıyıse soyle yok degılse patronlar bu ıse sıcak bakmaz dıkat etmek lazım.

zorunlu gorevın yoktur bundan emın ol. evraklara calıstıgımız yerın adını yazdık ama sadece dılekceye mı bakıyorlar yoksa fırmayada sorarlar mı bılmıyorum.