Bandırma ikm öğrencileri

ya ben ankara komisyonundayım ama hepimiz aynı tarihte başlamayacakmıyız,,o yüzden yazdımdı :) herkes aynı tarihte başlar arkadaşlar.

bence cumaya kadar açıklanır 23 ile 28 arası kayıt olur 30 temmuzda da eğtime başlarız ben öle tahmın ediyorum.hem daha iyi olur eğitim okulu uzakta gidip gelme sorunu olmaz son gün kayıt yaptırırız orda da kalırız..inş tahmin ettiğim gibi olur.

arkadaşlar son dakika haberi :) bakanlığı aradım şimdi, 30 temmuzda eğitime başlıosunuz yarında cte nin sitesinde ne yapmanız gerekeni yayınlayacağız dedi :) büyük gün yarın :)

Forumcip, olmuş Forumbal :) Herkesin klavyesinden bal damlıyor gördüğüm kadarıyla. Haydi hayırlısı... Paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Bence bu eğitim ağustos ayını son haftasında ancak başlar da, benim farklı bir sorum askerlikle ilgili, benim askerlik 2013'ün 10. ayına kadar tecilli, ufak da olsa aklımda bi soru işareti var, acaba bu bir sorun oluşturur mu? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

şöylede açıklayayım. bozok nickli yöneticimiz geçen sene kadrolu ikm olarak ankarayı kazandı. adalet tasdiğini almadan askere gitti. şuan asker ve bitirmek üzere ;)

uyuyamıyorum ya bılgısayarın başında beklıyorum sinir oldum yasemin bı daha ararmısın şunları belkı acıklamayı unutmuşlardır:D

evet arkadaşlar cte genel müdürlüğünden son bilgi:2 gruba bölünüyoruz. ilk grup 30 temmuzda 2. grup 30 ağustosta başlıyor.alfabetik sıraya göre soyadının başharfi k ya kadar olanlar 30 temmuz istanbul istanbul k dan sonrakiler 30 ağustosta maraş eğitim merkezimde başlayacak...