2012 - 2013 SÖZLEŞMELİ İKM ALIMI

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kayıt
9 Kasım 2012
Mesajlar
99
Beğeniler
0
Adalet Bakanlığının bilgi edinme mail adresine form şeklinde şu metni gönderdim. Bakalım onlardan ne cevap gelecek.

"6 Şubat 2013 tarihinde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Mustafa ONUK İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ziyaretinde 9 Nisan 2013 tarihinde sonuçlanan katiplik alımlarından sonra 4000 infaz ve koruma memuru alınacağını söylemiş ve bu haber basında da yer almıştır. Bu bilgiler doğrultusunda infaz ve koruma memurluğu alım tarihi hakkında bilgilendirilmeyi tarafınızdan arz ederim."
 
Kayıt
11 Kasım 2012
Mesajlar
312
Beğeniler
0


Verdiği cevap "siteyi takip edin" :) Bu ilan çok trajikomik bir hal aldı. Telefonla arayanlara ay sonunakadar cıkacak denıldı. Şimdi yine bir belirsizlik hakim.
 
Kayıt
9 Kasım 2012
Mesajlar
99
Beğeniler
0
Arkadaşlar bugün başka bir arkadaş daha aramış ve memurlar nette konuştuklarını yazmış. Aynen kopyalıyorum.
"ARKADAŞLAR BİİRİ ÇIKTI DEDİM Kİ İNFAZ KORUMA İLANI NE OLDU DEDİM TAMAM DEDİ AYARLADIK ONU DEDİ NASIL YANİ DEDİM BU AY ÇIKAR MI DEDİM MAYIS SONUNA BİLE BELKİ KALMAZ İLAN KISA SÜREDE ÇIKACAK DEDİ ŞOFÖR İLANI VERDİK ŞİMDİ ONU VERECEZ DEDİ AMA ALIM OLMAYACAK DİYORLARMIŞ DEDİM YOK İLAN VERİLMESİ MAYIS SONUNA BİLE KALMAZ MERAK ETME İLAN GELİYOR DEDİ KESİN Mİ ABİ ÇOK YORULDUK DEDİM KESİN DEDİ İLAN GELİYOR DEDİ BU ARADA SİTENİN ADRESİNİ VERDİ BEN BİLİYORUM DEDİM PEKİ DEDİM KAÇÇ KİŞİ DEDİM 3200 CİVAARLARINDA DEDİ ÖĞRENCİ Mİ YOKSA SÖZLEŞMELİ Mİ DEDİM KESİNLİKLE ÖĞRENCİ DEDİ NAASIL SIĞDIRACAKSINIZ DEDİM KADEMELİ YAPACAZ DEDİM DENİZLİDE DAHİL OLACAK DEDİ BU AY GELİYOR İLAN DEDİ YİNE HATIRLADIKLARIM BUNLAR ARKADAŞLAR"

Eğer doğruysa dünden beri benim yüzümden daha doğrusu benle konuşan kadının yüzünden moralinizi bozdum. HAKKIZI HELAL EDİN.
 
Kayıt
3 Şubat 2012
Mesajlar
243
Beğeniler
0
3200 kişi hemde öğrenci çok yüksek bi rakam inş ilan çıkarda biraz olsun rahatlarız arkadaşlar. inş hepimiz girebiliriz.
 
Kayıt
9 Kasım 2012
Mesajlar
99
Beğeniler
0


Arkadaşlar BİMER den gelen cevap "İnfaz ve koruma memuru alımı olup olmayacağı ve ne zaman olacağı hakkında bilgi edinme talebinizi içeren 23/05/2013 tarihli BİMER başvurunuz incelendi.
Ceza infaz kurumlarına açıktan personel alımı yapılması halinde, sınav ilanı, gerekli şartlar ve sınav yapacak komisyonlar ile kadro sayılarını www.cte.adalet.gov.tr adresinden takip ederek öğrenmeniz gerekmektedir.
Bilgilerinize rica ederim."
 
Kayıt
11 Kasım 2012
Mesajlar
312
Beğeniler
0
Alımın kasım ayında olacağına dair söylentiler var ama bence haziran aynın ilk haftasına kadar çıkması lazım
 
Kayıt
8 Ocak 2013
Mesajlar
19
Beğeniler
0
''stanyy''' kardeşim, aman ağzını hayra açasın. Bir de kasımı beklemeyelim inşallah. Dediğin gibi haziranın ilk haftasına kadar çıkmasını temenni ediyoruz.

BİMER'in cevabına gelince de; sanki bilgi edinmek isteyen kişi bu memleketin vatandaşı değil! Bilgi edinme, diyorlar ama verdikleri bir bilgi yok. Biz, sanki bilmiyoruz ilânı nerden takip edeceğimizi. Yazıklar olsun...
 
Kayıt
23 Ekim 2012
Mesajlar
66
Beğeniler
0
Cezaevi katipliği ilanında alım yapan birçok cezaevinde YENİ ibaresi var. Malum bu alımın sürecinin de normalden hızlı olduğunu düşünürsek hemen ardından İKM alımına geçileceğini düşünüyorum.
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt