İkm merak edilenler

mesela pazartesi sabah 8 de başladın akşam 8 de çıkarsın. ertesi gün yani salı akşam 8 de işe başlarsın çarşamba sabahı işten çıkarsın. böyle devam eder.

mesela pazartesi sabah 8 de başladın akşam 8 de çıkarsın. ertesi gün yani salı akşam 8 de işe başlarsın çarşamba sabahı işten çıkarsın. böyle devam eder.
yanlış sordum sanırım.vardiya oldugunda izin kullansak nasıl olur ya da olur mu

yanlış sordum sanırım.vardiya oldugunda izin kullansak nasıl olur ya da olur mu

kardeş vardiya sistemini sen anlamadın sanırsam. 12 saat çalışıyorsun 24 saat izin yapıyorsun zaten.

onu biliyorum arkadaşım ama tam olarak anlatamadım derdimi.benim hep duydugum ilk yıl şehir dışına çıkmak yasak.24 saat izinlisin dedin ya o sürede şehir dışına çıksak sorun olur mu ?

Yok dostum istediğin zaman çıkabilirsin şehir dışına. Kimse temel haklarını bu şekilde sınırlayamaz. Sen mahkum değilsin ki kısıtlanasın.

Yok dostum istediğin zaman çıkabilirsin şehir dışına. Kimse temel haklarını bu şekilde sınırlayamaz. Sen mahkum değilsin ki kısıtlanasın.
anladım teşekkür ederim

ey turk genclıgı bırsey sorcam:d kafam bozuk sıtelerde dolasırken katıplerın formuna daldım bı ara orta bakanlıkta ataması ıptal olan vs gıbı bı durum olmus yok kelıme yok nokta vs tabı bunlar bızde yok...
sınavı gectık
evrakları teslım ettık
saglık raporu (saglam)sekılde verdık
guvenlık sorusturması(temız %99)

sızce bakanlık bı yamuk yaparmı gozunun ustunde kasın var dıe valla her gelene soyledık memur olduk dıye Allah utandırmasın..katıpler kafa karıstırdı bıraz

Katiplerde klavye metninden kaynaklı bir takım sorunlar yaşanıyor orası doğru ama ikmde böyle bir sorun yok. Yine de bu süre zarfında elenen arkadaşlar; az da olsa var. Her ihtimali göz önünde bulundurmakta yarar var tabiki. Ama bu oran 1000de 1 olur. Yine de içini ferah tut kardeşim. İnşallah umutla bekleyen arkadaşlarımıza, sana, bana, hiçbirimize birşey olmaz. Hayırlısıyla görevimize başlarız inşallah.

Katılıyorum bu süreci hepimiz yaşıyoruz sen ben veya o ama mecburi olarak beklemekten başka çaremiz yok.. Şu an herkes boşlukta hissediyor; acaba bir sorun çıkar mı diye aklına soru gelmiyor diyen yalan söylüyordur.. Sancılı bir dönem ve biz iyi yönlerine bakacağız olayın. İnşallah kimsenin umutları yıkılmadan bu bekleme biter de herkes hayırlısıyla işine başlar.

tabiki şehir dışına gidiyorsan normalde haber vermen gerekiyor ;) Yani askerlik yaptıysan bilirsin hani garnizon terk izni olmadan asker il dışına yada ilçe dışına gidemez bulunduğu yerden. Devlet memuruda aynı şekilde B) Ama genelde birşey demiyorlar ayrı ama kendini garantiye almak için memlekete gideceksen hafta sonları sölersin idari amirine ben hafta sonları gidiyorum diye sorun olmaz ;););)

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla var yol kenarında çok gördüm ben büyük bir otobüs topluyor noktalardan ama daha kesin bilgi almak isteyenler arasınlar
Ankara Sincan Açık

Ceza İnfaz Kurumu

Ankara C.İ.K Kampüsü

Sincan - Yenikent / ANKARA

Tel : 312 589 50 00

Fax: 312 254 00 08