İkm merak edilenler

kardeş e devletten baktım bi değişiklik yok 4 aylık sigortam var sadece :) biz sözleşmeliler sanırsam göreve başlıcamız zaman ssk dan aktivasyon yaptırcaz emekli sandığına bağlı olcaz

yada arakadaslar sıteye www.turkiye.gov.tr/4a-mustahaklık-bilgisi burdan gırersenız. provizyon sorgulama gelecek..orda yazar..60/g yazmıyorsa okeydır..

işe başladığımızda alışma sürecinde 08:00-17:00 haftada 5 gün oda = 45 saat daha sonra vardiyalar olacak..(mış) :D

bıde vardıya sıstemı var 12 saat calısıp 24 saat dınlenıyorsun.arkasından 12 saat calısıp 48 saat dınlenme..boyle devam edıyor..

arkadaşlar ben ögrencılık oldugum ıcın ogrencılık baslıgında takılıyorum ama 4 b lı arkadasların sgk ıle bız ogrencılıgın kı farklı olacak nerden bılıyorsun dersenız ben meb vekıl ogretmenlık yaptım bana yapılan sıgorta ıle 4 b lılerın kı ve kadroluların kı farklı kodlarla anılıyo ve aralarında farklar var.
meb bıle 3 farklı sgk anlayısı vardı.

sozlesmelı arkadasları yanıltmak ıstemem 4 b lılerın sgk konusu öğrencı başlıgından farklı

emre35

Yeni Üye
arkadaşlar 24-48 vardiye var mı infaz korumada? silivride bu vardiye sistemi de varmış diye duydum yanılıyormuyum?