İkm merak edilenler

tekirdağ sayfasına bakarsanız bi bilgi olup olmadığını anlarsınız arkadaşlar her yere yazmanıza gerek yok yani *yes*

bervan kardes orası erzurum.erzurum guzel sehır..erzurum egıtım merkezının sıtesınden baktım..baya gelısmıs bır yer.. bende karstayım..ınsallah erzurum cıkar..

arkadaslar baslık dıkkatımı cektı :) merak ettıgım bu kıyafetlerı ne zaman verıcekler takım elbısylemı gıtcez nasıl olcak ınslh telefonla cagrılmadan sonrakı kısımdan ıtıbaren goreve baslayan arkadaslar anlatabılırmı hemen yarın gel baslamı dıcekler daha ev tasıma olayı vs var elbıselerı kım vercek gıdıp cezaevıne ben memur oldum alın benı ıcerımı dıcez nolcak be:D

Kardeş ilk başta takım elbiseyle gideceksin. Orda ölçünü alacaklar. Kıyafetlerin sonra gelecek. Hemen pat diye başlamıyorsun. 15 gün içinde başlarsın ;)

kıyafet ellerinde varsa hemen veriller yoksa gömlek pantolan bir kaç gün idare edersiniz. üst devrelerinizde fazlasıyla mevcut onlar size yardımcı olurlar
telefonda ararlar yarın cezaevine gel başla derler il dışından geldiğini söylersen bir kac gün idare ederler.
nizamiyeden içeri girirken ben yeni atandım derseniz onlarda liste olacak hoş geldin diyecekler :)

kıyafet ellerinde varsa hemen veriller yoksa gömlek pantolan bir kaç gün idare edersiniz. üst devrelerinizde fazlasıyla mevcut onlar size yardımcı olurlar
telefonda ararlar yarın cezaevine gel başla derler il dışından geldiğini söylersen bir kac gün idare ederler.
nizamiyeden içeri girirken ben yeni atandım derseniz onlarda liste olacak hoş geldin diyecekler :)

:D:D o nasıl bır duygudur yarabbı hayatımda ılk defa cezaevının ıcıne gırcem nasıl gırılı edılır bılmıyorum s.a ben yenı geldım dıcem suan kafamda canlanıyor:D

Kardeş ilk başta takım elbiseyle gideceksin. Orda ölçünü alacaklar. Kıyafetlerin sonra gelecek. Hemen pat diye başlamıyorsun. 15 gün içinde başlarsın ;)

aga 15gun verseler cok cok yeterde yarın gel basla dıyolarmıs o sıkıntı ıste:)

Kardeş dışarıdan geleceksin sonuçta. Nasıl olsun yıldırım hızıyla herşey :D Polislerde de öyle arkadaşa 15 gün müsade ettiler. Bir sorun olmaz ;)

Kardeş şimdi yeni üniformalar kütahyada ( benim mekan :D ) dikiliyor. Oradan dağıtılacaktır heryere ;)

ARKDASLAR BENIM E DEVLETTE 4C OLARAK GIRDIGIM HIZMET DOKUMU ALAN GITMIS..4A HIZMET DOKUMU YERDEN BAKTIM..BU NE DEMEK OLUYOR BILEN VARMI..

Orasını bilemem kardeş ne zaman gelir belli olmaz :D
hele bir başlayalımda eğitime görürüz artık ne zaman geleceğini kıyafetlerin... :)

4 YIL OZELDE CALISTIM 861 GUN SIGORTAM VARDI.. SONRA ASKERE GITTIM 3 AY ONCE GELDIM BIS ISTE CALIŞMADIM. HIZMET DOKUMUM ESKISI GORUNUYOR.SADECE ESKIDEN 4C DEN BAKARDIM SIMDI 4A DAN BAKTIM..MELLE BIRA

yanardağ kardeşim bu arkadaşların baktıkları ssk olayı öğrenciler için geçerli şuanda. Ve yazını da küçük harflerle yazarsan seviniriz kardeşim...