İkm merak edilenler

Göz önüne alırlar. Zaten kafamıza göre yerleştirmedik tercihlere göre yerleştirdik olsun diye yaptırıyorlar onu. Ama herkesde aynı yeri tercih ettiyse ösym gibi başarı puanı yüksek olana öncelik tanırlar ;);) Ya da tanıdık varsa :D:D

t tipinde bayan hükümlü yok izmirde bildiğim kadarıyla :) o yüzden büro kısmına verirler yada üst arama vs

T tipi bu en son çıkan yüksek güvenlikli cezaevleri oluyor değil mi?Bizede 4 t tipi,buca gençlik ıslahevi bide karaburun'da bir cezaevi vardı onların arasından sıralama yapmamız istenmişti.

arkadaslar ben karsı kazandımda. bu egıtım kac gundu..bıde egıtım yerı erzurum olursa hafta sonu ızın verıyorlarmı sehır dısına..bılen varmı acaba..

Hayırlı olsun kardeş. 3hafta 21 gün B) eğitim ili yakın olanda çıkabilir uzakda. Bir arkadaşımız Bursa da çalıştığı halde Maraşa gitmişti eğtime İstanbul daha yakınken :D:D Toplamda da bi ort 750TL gibi para alıyorsun üç aşağı beş yukarı B)

webmaster kardes.tesekkur..bıde dıyleım erzurum cıktı..ben karsa gıdıp gelebılırmıyım hafta sonları..ızın verıyorlarmı..egıtım merkezı yatılımı..