İkm merak edilenler

Müsaitliğe göre uygun birimlere verebilirler demektir bu. Yani öğretmen olanları kütüphane, ya da esnaflık yapmışların kantinde görev alabilmesi, bilgisayar ve teknolojik açıdan iyi olanın kamera kontrol merkezinde vs... Gerçi bu mesaja cevap artık yazılamaz *rofl* Birliğine teslim olmuşsundur 1ay dışarı çıkış yok d)

Şans işi bu. Hatta ve hatta KD ya da Y.Subay istiyorum işaretlemesi bile şansına kalmış. Eğer ihtiyacı varsa askeriyenin a.teğmene alıyor seni kd işaretlesende B) Bnm arkadaşım öğretmenlik mezunu silivri cezaevinde yaptı :D Korkutucu halide yok ufak tefektir :D Resmen askerliğini ....... yedi :D yatış yaptı yani... jandarma çıkarsa yatıştasın demektir :D:D:D

Tabiki batı için tam yatış. Doğuda kelle koltukta *eek* Tabi şans işi işte dediğin gibi. Birde içerde alacağın işte şas işi yine. Kıbrısa gittik resmen sürgün yeri, ama görevim nedeniyle kötünün iyisindeydim bari.Tertiplerim sürünüyordu yerlerde ben iştima görmediğim için bari yırtıyorduk bazı şeylerden ama akşama kadar canımız çıkıyordu çalışmaktan :D :D

Gitti ama sıhhiyeci sadece kağıtta yazan :D Kıbrısda şans artık kazma küreğede gidebilir, iyi kötü iş bulursada idare eder *rofl*

Arkadaslar su anda calisan yada tecrubesi olan bi arkadasimiz cvp verirse makbule gecer

göreve başladıktan sonra müdürüne söylersin durumunu ellerinden geleni yaparlar daha önceden eğitim durumundan dolayı yer değiştirenler oldu

oney84

Yeni Üye
ya arkadaşlar silivri sözleşmeli ikmde 320 asıldan kaç kişi evrak getirmiş bilen biri varmı varsa ne olursunuz bana cevap yazabilirmi

yok paralı yani Ankara da paralı onu biliyorum ama başka yerlerde nasıl bilmiyorum mesela bizim van ceza infaz kurumu kendı personeli için servis tutmuşlar ve o şekilde taşıyorlar vanda bıraz daha rahat yol olayı

yok paralı yani Ankara da paralı onu biliyorum ama başka yerlerde nasıl bilmiyorum mesela bizim van ceza infaz kurumu kendı personeli için servis tutmuşlar ve o şekilde taşıyorlar vanda bıraz daha rahat yol olayı

senin dediğin personel servisi onlar zaten her cezaevinde mevcut ve ücretsiz arkadaşın dediği ise normal dolmuşlardan bahsediyor gezmeye felan giderken bedava mı diye polislere bedava ya

sen buna eminmisin sonuçta mecbur götürecekler neresi olursa olsun ama şu var tutupda servis güzergahına cok cok uzaksan onu bilemem

Semt dışı olabilir ücrtli belki. Şöyle düşünelim ist kadıköyde çalışıyorsun evim dudullu diyorsun. semt dışı diye belki istiyor olabilir. ama aslında istemeden bellirli ana noktalardan alıp götürmesi gerekir.

Keşke bende de servis olsa hergün tavşanlıdan kütahya ya git gel yapcam .. 50 git 50 gel 100 km günde üstüne günde 10 lira yol parası .