çok güzel inş kazanırsında... yolun yarısını aştın
çok tşk ederim admin boy kilo da sıkıntım yoktu. fakat gözüm korkmadı değil benden daha uzun ve iri arkadaşlar war. gelmeyenlerle birlikte elenen en fazla 30 kişidir. tahminen 120 kişi ile mülakata gireceğim hayırlısı inş kazanırım admin
Ya ben de 83,3'üm normalde. Elazığ'da bir çıktım 86,6 geldim. Harbi o an fena tırstım. Boy da 1,78 iken 1,75 geldi mi. 2 kiloyla yırttık.o anki tırsma hiçbiyerde görülmez kardeşim
stanny sen edirne dsm için başvurmuştun galiba bende yalova dsm için başvurdum liste boy-kilo ölçümünden sonra da illere ayrılmamış şimdi biz 88 kişi arasına girdiğimiz takdirde aynı ilden başkalarınında 88 e girmesi durumu var mesela yalovadan 3 kişi 88 e girerse ne olcak hadi onların içinden en iyi puanı olanı aldın diğer 2 si ne olcak bunun cevabını bilen yok galiba
arkadaşlar mülakat sonuçları ne zaman açıklanır sizce
bide ben 2. gün girecem mülakata ilk gün ile aynı soruları sormazlar gibi gelior bana ama aynı tarz soru gelir mi sizce
Evet kardeşim o kadar söylendi boyun kilon tutmuyorsa yada gitmeyeceksen mülakata başvurma günah yazık birinin ekmeğine mani olma bari gitmiyorsan ülkemizde bu tarz başvurulara yasal yaptırım gelmeli kasten mülakata katılmayanlar için en azından
cenab-ı Allah emeğimizin karşılığını versin hepimize nasip etsin aziz mübarek günde.