Bandırma ikm öğrencileri

memur ark benim soyadım k ile başlıyor.ben hangi tarihte başlarım sence ilk grubamı düşerim 2.grubamı?
inş ilk gruba düşerim yaa.ayrıca sen bu bilgiyi nerden aldın?

arkadaşlar sitede kesin açıklamanın ne zaman açıklanacağı bilgisini alın bence. çünkü bilgi yayınlanırsa bütün sorun biter..

aradım arkadaslar sımdı enaz 10kere caldı telefon ama acmıyolar sanırım cok arayan var iplemıyolar telefonu yada harıl harıl calısıyolar telefona bakamıyolar temennım 2. şıkkın olması:D

arkadaslar hepimiz arayalım kesin bilgiyi ögrenmek ıcın bız ararsak onlarda bunalırlar bı an once acıklarlar bu işler böyle işler aglamayana süt yok.. ayrıcada bız kesın bılgıyı ögrenelımde ona gore hazırlık yapalım siteden yayınlanmasını beklersek uzun sürer bence imkanı olan herkes bu numaraları arayıp sorsun

bakalım ya hayırlısı olsun o zaman ben kesin maraşta başlıcam neyse herşeyin hayırlısı...ilk grup daha erken mi başlar göreve onu nasıl çözecekler peki çok karışık bir durum ya.okul az öğrenci çok daha çok okul yapmaları lazım.gerçi polis okulu 7 tane eski okulu cte ye devretmiş:):)artık yenileyip açarlar inş en kısa zamanda hiç kimse mağdur olmaz.

ne yani şimdi de 30 ağustos mu çıktı ortaya. Bu nasıl bir iştir ya... neler dönüyor burda hala anlayabilmiş değilim