Bandırma ikm öğrencileri

Bandırma Cezaevi Şantiyesinde Yangın

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde M Tipi Cezaevi'nin yanına yapılacak T Tipi ve açık cezaevinin yapımını üstlenen özel bir şirketin şantiyesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde M Tipi Cezaevi'nin yanına yapılacak T Tipi ve açık cezaevinin yapımını üstlenen özel bir şirketin şantiyesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken işçilerin kaldığı iki çadır kullanılamaz hale geldi.

Bandırma M Tipi Cezaevi'nin yanına inşa edilecek T Tipi ve açık cezaevinin yapımını üstlenen özel bir şirketin Ömerli Köyü'ndeki şantiyesinde işçilerin kaldığı bir çadırda saat 18.00 sıralarında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın diğer çadırlara da sıçradı. Bandırma Belediyesi ve cezaevine ait itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, işçilerin kaldığı iki çadır kül oldu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılırken yangının çıkış nedeni araştırılıyor. - Balıkesir / Bandırma

Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.

Adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu nu nerden temin edecez arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?

slm arakadaşlar cuma gunu saat 3 te aradım komısyonu 21 kişi evraklarını getırmemiş sizce 5 e kadar kaç kişi getirr yedek kaça gelır...

en son arayan var mı bandırma da sağlıktan 1 kişi elenmiş onu öğrenebildim ben evrak teslimi 29 unda bitti en son birşey öğrenbilen var mı?

Umarım çok ciddi hasarlar meydana gelmemiştir. Maddi olarak bu tür olaylar büyük külfet bırakıyor üzerinde. Hasar tespiti , yeniden projelendirme , yeni kaynaklar , yeni giderler v.s...
Umarım kundaklama değildir.

Saydım inceledim %90 garanti 4 yıllık 2 yıllık tan toplam 8 kişi var %90 bu kpss atamsında yerleşecek olan..analizime göre

ben şimdi aradım bana 1-2 güne sitede ilan yayınlanacak dediler.yedeklerin durumuyla ilgili anlamadığım yedekleri sırayla deilde asil birisi hangi yedeğe uyuyor ona göre çağırcaz gibi bişey dedi onu anlamadım nasıl birşey anlamadım o lafı

Arkadaşlar bende aradım ama bilgimiz yok dediler. Bilen varsa lütfen söylesin rica edicem. Biz nerede eğtim görecez . eğitim ne zaman başlayacak. Boş boş bekliyoruz burada.

sınava nerede girdiysen orada eğitim alıcaksın. eğitim tarihi tam olarak belli değil.. cte sitesini takip edicez

Sınava Bakırköy adliyede girdik ama benim bulunduğum şehirde de (K. Maraş) eğitim merkezi var. Burada eğitime katılamaz mıyım. Ayrıca 370 kişinin aynı anda aynı merkezde eğitim görmesi pek kolay bir şey olmasa gerek çünkü sayı çok fazla.

nerde bu bandırmayı kazananlar yaa hadi arkadaslar örgütlenelim ne zaman baslıcak kurs nerde olcak işe ne zaman baslıcaz herkes ne bılıyosa paylaşsın

selamlar bende bandırma ikm öğrenciliği kazandım ama hala ne bandırmanın nede başka bir eğitim okullarının ilanını görmedim bizleri ne zaman çağıracaklar çok merak ediyorum inş bir sorun çıkmadan başlarız göreve.güvenlik araştırması en az 3 ay sürer diyorlar öyle ise ekimi bulur okula başlamamız.ama bandırmadaki yeni ceza evi agustos ayında bitecekmiş o kadar açığı nasıl kapatacaklar çok merak ediyorum daha bizim 5 ay okul var....beklemek çok sıkıcııııGöz Kırp

soruşturmalarınız siz eğitimdeyken devam edicek. eğitime başlamadan önceki hafta geçici kayıtlarınız olucak. eğitim göreceğiniz yerin sitesini takip edin.

sessizdevrim eğitimi nerde görecez bandırmada evrakları teslim ettiğimde bana sitemizi takip et dediler ediyorum hala bisey yok hatta eğitim okulalrının hepsini takip ediyorum yine yok:D
birde sorun çıkmaz değilmi güvenlik soruşturmasında sicilim arşivim ailem temiz inş sorun çıkmaz da başlarız hayırlısıyla