ANKARA KOMİSYONU ADAYLARI

listeye giren arkadaşlara tebrikler,giremeyenler de üzülmesin daha çok alım olacak,ben fethiye için listeye girdim,11 inde boy kilo ölçümü var.ölçümden sonra mülhakat gününü verirler heralde.herkese başarılar inş hak edenler kazanırlar.

arkadaşlar metroyla karışık değil ankarayın kızılay durağında inip koskocaman kırmızı metro yazısını takip edip metroya bineceksin tekrar bilet kullanmadan. ilk durak zaten sıhhiye sıhhiyede ineceksin

zaten Ankara adliyesi bilindik biryer hemen hemen her otobüs ordan geçer Sıhhiye yazan otobüslere binin şoförede sorarsınız sıhhiyemi diye zaten söyler size gidiyorsa atlayın Adliyenin önünde indiriyor.

iyi akşamlar, boy kilo ölçümünden geçtik .. Mülakat tarihini internetten açıklıcaklarını söyledier ... ama Bakırköy Adliyesinin verdiği gibi boyumuzu ve kilomuzu yazan bir kağıt vermediler, sadece geçip yada kaldığımızı söylediler

28 ine atmışlar sinop u..şimdi bi daha yol parası ver, bi daha otel parası ver hadi onu da geçtim kaç gündür stres sıkıntı yaşıyoruz, aynı sıkıntları bi kez daha çekicez...az alım yapan yerleri hemen çağırmışlar çok alan yerleri ötelemişler. Bu da bi eleme usulu herhalde insanı yıldırıp vazgeçirmeye çalışıyorlar.

bana cuma günü 8.30 demişler sabah gidip akşama geliyordum nasıl gideceksem erkenden.mülakatın geç olmasına takmayın sonuçta kazanınca herkes aynı zamanda eğitime başlayacak

ocagın 14ünde bile mülakat tarihi olanlar var 1 aya bölmüşler ocakta da sanırım yine ikm alımı yapılacak biraz işler karışacak sanırım.

Mumi

Yeni Üye
Arkadas 70 kusur ıle alım yapılıyodu galıba.%90 nında sıralamaya gırıyorum hem de bazılarında lıste basıyım.80 puanla nığdeye basvurdum yarım puanla kactı vay bee.İlk dusunduğum ıllerı yazsam su anda lıstede ıdım kısmet artık.Haberdar olan arkadaslar varsa yazabılır mı bır daha kı alım ne zaman aralık sonu denıyor ama ve ortalama sayı ne olur vb.Sımdıden sağolun.Hepınıze basarılar.Rabbım yardımcınız olsun...

Sevgili boyu ve kilosu tutmayan arkadaşlar yüzünden bolvadine mülakata 485 kişi girmesi gerekirken 386 kişye düşmüş mülakat sayısı o PUANINA güvenipte bizleri magdur eden arkaşlara sevgi ve saygılarımı en içten dileklerimle iletiyorum

Ne mülakatı bu Ocak 14'te? Aralık 14 olmasın o?
14 Aralık evet yanlış yazmışım :)) yinede 1 ay var günlere çok yaymışlar