ANKARA KOMİSYONU ADAYLARI

fethiye olarakta yazdım okadar dıkkat ettımkı resımde tamam bu sebebten elenme durumu olsaydı sizinkıde kabul edılmezdı sorun yok dıelım baska neden elenmıs olabılırım anlamıyorum :( evraklar tamam 80 luk duz lısenın 82 puanın onune gecmesı aklım almıyor
bence pazartesi ilk işin başvurduğun adliyeye git ve orada komisyonu ara..suş senin değil görevlinin eğer foto içinse

teşekkrler

80 ile kapatmış niğde
arkadaş nerden bakabiliriz buna
Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.

açmıor dostum bu link
antalya için 76 die okudum ama emin olmak istiyorum :D gene ucundan kaçırdık desene

saol dostum liste war mı elinde benim 75.87 idi bi önceki alım gibi gene ucundan kaçırdık hayırlısı olsun önümüzdeki maç sözleşmeli :D

puanım 82,antalyayı düşündüm hep ama son anda vazgeçip fethiye yazdım.antalyada puanımın üstünde 14 kişi varmış keşke antalya yazsaydım.fethiyede 270 kişi var önümde.125 kişi alacak.

bi kaç kere denedim ama hata werior yarın denerim artık listeye giremediysem boşuna sitenin trafiğini meşgul etmeye gerek yok saolasın dostum kazanan bütün adaylarımızın yolu açık olsun allah yardımcıları olsun

burdan bakın arkadaşlar..ben 1 puanla giremedim giren herkese hayırlı olsun.. http://rapidshare.com/files/576855771/ikm.rar
arama motoruna böyle yazarak da bulabilirsiniz direkt indirin..hadi iyi geceler bir bekleyiş hayal kırıklığı daha..*bye*

sinop abasvuru yaptım 78.3 te kaldı giremedim sözleşmeli alım falan olacak mı bilen varsa söylesin cok kötü durumdayım moralim eksilerde

evet listeye girenlere hayırlı olsun..ben gibi giremeyenlere geçmiş olsun..sözleşmeli alımlar ne zaman olcak ya..benim duyduğuma göre ocak sonu gibi duyrulcak şubatta alım olcakmş sanırım..neyse 1 aya kadar o da belli olur arkadaşlar sabır..

arkadaşlar sözleşmeli alımı da olacak sabırlı olun sene sonunda yada önümüzdeki ocak ta belli olur otoriteler 5000 kişiden bahsediyor hayırlısı artık ama alım olacaktır çok fazla ikmye ihtiyaç war :D