evraklarımın hepsi tamdı hatta adli sicil hem el yazısı ile yazdım ayrıca adli sıclı kaydı aldım ,nüfüs cüzdanı fotokopısi bıle ekledim nasıl olabilir anlamıyorum.İki resim ıstenmiş bırını forma yapıstrdım birini zarfın ıcıne koydum forma yapıstrdıgımız dahil 3 resim mi ıstenıodu acaba

hyr 2 resim..evrakların tamammış..eğer bi eksiklik varsa zaten sorumluluk senin değil başvuru yaptığın adliyede ki görevlinin...onlar kontrol etmeleri lazımdı..uyap yoluylada gönderiyorlar.bi terslik olmuş senin başvurunda ala ala
hayır arkadaşım bir tane resim forma yapıştırılacaktı bunun dışında 2 adet resim koyulacaktı toplam 3 adet. bende 2 tane verdim başvuru yaparken görevli 1 tane daha istedi forma yapıştırmak için.toplam 3 tane resim verdim.
ben ve arkadaşlarımdan iki tane alındı..böyle birşey varsa sorumlusu biz değiliz oradaki görevlinin...ayrıca duyurudada istenilen belgeler arasında 2 adet yazıyor
tabiki bunun sorumlusu siz değilsiniz başvuruyu yaptığınız yerdeki görevlide hata. işini iyi bilmeyen insanları oturtuyorlar oralara olan bize oluyor... o görevlinin sizden 1 tane daha resim istemesi gerekliydi. benim başvuru yaptığım yerden istediler.