ANKARA KOMİSYONU ADAYLARI

2 resım değil 3 resim lazım. 1 tanesi forma ikisini zarfın içine ama memurun bu duruma uyanması gerekirdi 1 foto yüzünden cok sacma git memuru döv bari rahatlarsın

evraklarımın hepsi tamdı hatta adli sicil hem el yazısı ile yazdım ayrıca adli sıclı kaydı aldım ,nüfüs cüzdanı fotokopısi bıle ekledim nasıl olabilir anlamıyorum.İki resim ıstenmiş bırını forma yapıstrdım birini zarfın ıcıne koydum forma yapıstrdıgımız dahil 3 resim mi ıstenıodu acaba:(
hyr 2 resim..evrakların tamammış..eğer bi eksiklik varsa zaten sorumluluk senin değil başvuru yaptığın adliyede ki görevlinin...onlar kontrol etmeleri lazımdı..uyap yoluylada gönderiyorlar.bi terslik olmuş senin başvurunda ala ala
hayır arkadaşım bir tane resim forma yapıştırılacaktı bunun dışında 2 adet resim koyulacaktı toplam 3 adet. bende 2 tane verdim başvuru yaparken görevli 1 tane daha istedi forma yapıştırmak için.toplam 3 tane resim verdim.

ben ve arkadaşlarımdan iki tane alındı..böyle birşey varsa sorumlusu biz değiliz oradaki görevlinin...ayrıca duyurudada istenilen belgeler arasında 2 adet yazıyor

ereglide 1 kişi boş kalmış endüşük orası almış vay arakadaş şansa bak:(3 kişi benden düşük puanla çagırılmış o 3 kişiyi görmesem gereçekten canım hiç sıkılmıycaktı o 3 kişi mahvetti beni

evraklarımın hepsi tamdı hatta adli sicil hem el yazısı ile yazdım ayrıca adli sıclı kaydı aldım ,nüfüs cüzdanı fotokopısi bıle ekledim nasıl olabilir anlamıyorum.İki resim ıstenmiş bırını forma yapıstrdım birini zarfın ıcıne koydum forma yapıstrdıgımız dahil 3 resim mi ıstenıodu acaba:(
hyr 2 resim..evrakların tamammış..eğer bi eksiklik varsa zaten sorumluluk senin değil başvuru yaptığın adliyede ki görevlinin...onlar kontrol etmeleri lazımdı..uyap yoluylada gönderiyorlar.bi terslik olmuş senin başvurunda ala ala
hayır arkadaşım bir tane resim forma yapıştırılacaktı bunun dışında 2 adet resim koyulacaktı toplam 3 adet. bende 2 tane verdim başvuru yaparken görevli 1 tane daha istedi forma yapıştırmak için.toplam 3 tane resim verdim.

ben ve arkadaşlarımdan iki tane alındı..böyle birşey varsa sorumlusu biz değiliz oradaki görevlinin...ayrıca duyurudada istenilen belgeler arasında 2 adet yazıyor
tabiki bunun sorumlusu siz değilsiniz başvuruyu yaptığınız yerdeki görevlide hata. işini iyi bilmeyen insanları oturtuyorlar oralara olan bize oluyor... o görevlinin sizden 1 tane daha resim istemesi gerekliydi. benim başvuru yaptığım yerden istediler.

o 3.resmı memur bana kendı ıade ettı bı tane yeter dedı

KARDEŞİM BAŞVURU İÇİN 3 ADET FOTOĞRAF LAZIM.EK1 AÇ ORDA SAĞ ÜST KÖŞEDE FOTOĞRAF KISMINA YAPIŞTIRCAKSIN İLKİNİ.DİĞER İKİSİNİ MEMURA VERCEKSIN.İLAN DA 2 DİYOR AMA BİRDE EK1 İ İSTİYOR.EK1 İÇİN 1 ADET RESIM LAZIM.TOPLAMDA 3 EDER.EĞER BOYLE BİRŞEYDEN DOLAYI BAŞVURUN ENGELLENDİYSE COK KÖTÜ Bİ DURUM GİT MEMURU DÖV SONRA ŞİKAYET ET SONRADA MAHKEMEYE VER

bende 2 resim verdim birini başvuru evrakının üstüne yapıştırdı.diğerini dosyaya koydu fethiyenin ilanını vermiş bi arkadaş eğer doğruysa listedeyim yani 2 resim yetiyo demektir.elenmeye sebep olan en önemli şey atanmak istediği görevi ve yeri yazmamaktan kaynaklanıyor mesela ben infaz ve koruma memuru öğrenciliği fethiye yazdım memur hanım parantez içinde bide ankarayı yazdı

KARDEŞİM BAŞVURU İÇİN 3 ADET FOTOĞRAF LAZIM.EK1 AÇ ORDA SAĞ ÜST KÖŞEDE FOTOĞRAF KISMINA YAPIŞTIRCAKSIN İLKİNİ.DİĞER İKİSİNİ MEMURA VERCEKSIN.İLAN DA 2 DİYOR AMA BİRDE EK1 İ İSTİYOR.EK1 İÇİN 1 ADET RESIM LAZIM.TOPLAMDA 3 EDER.EĞER BOYLE BİRŞEYDEN DOLAYI BAŞVURUN ENGELLENDİYSE COK KÖTÜ Bİ DURUM GİT MEMURU DÖV SONRA ŞİKAYET ET SONRADA MAHKEMEYE VER
delicoban verdiğin tavsiyeye hayran kaldım :) gidip o memuru döverse haklıyken haksız duruma düşer. bunu da düşünmek gerek.

hayır ben 3 resmı verdımzarfa koyması ıcın adam bana ıade ettı gerek yok dedı sırf bu yuzden elendıysem sabaha kadar aglarım artık

Başvurusu kabul yada ret olanlara ait liste yayımlanmıyor mu? Mesela Kahramanmaraş adliyesi yayımlamış. Diğer komisyonlarda yok mu böyle birşey.

haziran ayında bakırköy adliyesine başvurmuştum bandırma adliyesinden adli sicil kaydı vermiştim.2 gün sonra bakırköy adliyesinden aradılar adli sicil kaydım yoktur diye beyan vermelisiniz şu numaraya fakslayın dediler senin de böyle bi problemin varsa aramalıydılar bi insanın kaderi söz konusu sonuçta eğer yanlışlık varsa pazartesi hemen başvurduğun adliyeye olmadı komisyona itiraz et

fethiye olarakta yazdım okadar dıkkat ettımkı resımde tamam bu sebebten elenme durumu olsaydı sizinkıde kabul edılmezdı sorun yok dıelım baska neden elenmıs olabılırım anlamıyorum :( evraklar tamam 80 luk duz lısenın 82 puanın onune gecmesı aklım almıyor

fethiye olarakta yazdım okadar dıkkat ettımkı resımde tamam bu sebebten elenme durumu olsaydı sizinkıde kabul edılmezdı sorun yok dıelım baska neden elenmıs olabılırım anlamıyorum :( evraklar tamam 80 luk duz lısenın 82 puanın onune gecmesı aklım almıyor
bence pazartesi ilk işin başvurduğun adliyeye git ve orada komisyonu ara..suş senin değil görevlinin eğer foto içinse