2013 Kazanan İkm Adaylarımız (3015 KİŞİ)

Kayıt
21 Ekim 2012
Mesajlar
87
Beğeniler
0
Ben de dün itibariyle teslim ettim evrakları. Evraklarımda eksik yok, fakat sadece raporda uzuv kelimesi eksik onu yazmamışlar. Evrağı alan katipler herhangi bir hata görmediler tamam evraklarında herhangi bir eksik yok deyip aldılar. Bu saatten sonra olabilecek en kötü durum nedir benim için, herhangi bir sorun çıkar mı artık?
 
Kayıt
16 Ocak 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
0

Kardeşim bende evrakları teslim ettim hatta yazmıştım askerlikle ilgisi yoktur belgemde 31,12,2013 yazıyordu benim bildiğim 31,12,2015 di bu kafama takıldı askerlik şubesine gittim sordum dedim bana 3 gün önce verdiğiniz belgede bu tarih var adam dedi tc söyle birdaha bakalım bir baktı evet 2013 de askersin dedi nasıl olur dedim ben hala acık öğretim 4 a gectim adam bana belge al gel dedi aldım 2015 yaptılar bu kafama takıldığı icin elazığa gittim orda ki kadın bana bu böyle olsa da bir sıkıntı olmazdı zaten dedi bizim baktığımız sadece suan bir alakan var mı yokmu o dedi anlıcan senin kazanılmış bir hakkın var sağlık konusuna gelince bizim arkadaşda sadece ikm öğrencisi olur yazıyor onu kabul ettiler biri güvenlik soruşturmasına halen çalıştığı icin sadece girisini yazmış cıkış tarihi yok ona da dedi ki bu devlette calışanlar icin özel icin değil yazsanız da olur yazmasanız da birinin yine askerlik durum belgesin de ki adresi ile şuan oturduğu adresi farklı düzeltmemiş şube ona da biz adrese bakmıyoruz sadece askerlikle ilgin alakan varmı ona bakıyoruz dediler evraklarını aldılar biri evraklar da ki tarihleri kafasına takmış sicil 24 tahirli istenilen 3 evrak mal adlisicil kaydı yoktur ve eş onlar 29 tarihli askerlik durum 31 tarihli birşey olur mu dedi zaten 06,08,2013 e kadar süreniz var evraklar aynı tarihli olması önemli degil dedi ve kabul edildi anlıcan orda önemli olan ki bu okul a kayıt icin yazan metinde de var güvenlik soruşturmanın olumlu sonclanması ve sağlık raporun da sağlam yazması umarım yardımcı olmuşumdur zaten evrakında yanlışlık ve eksik olanları biz arıcaz kontroll den sonra dediler hayırlı olsun şimdiden
 
Kayıt
21 Ekim 2012
Mesajlar
87
Beğeniler
0
Sağolasın aydınlatıcı oldu. İnsan o kadar emek verdikten sonra kazandıgını görünce olmadık şeyleri kafasına takmaya başlıyor. Daha sevincimi bile yaşayamadım bir sorun olur mu diye düşünmekten. Ama evrakları teslim edince rahatladım biraz. :) Hayırlı olsun sana da..
 
Kayıt
16 Ocak 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
0
kafama takıldı tecrübeli arkadaşlardan yardım slm arkadaşlar dün den bu yana kafama bir soru takıldı ben yeni evliyim 1 ay oldu hala babamın evinde kalıyoruz eşimle bu güvenlik arşiv araştırma formunda yaşadığı adresler kısmına da herkesin adresini aynı yazdım evlendikten sonra eşim icin adres değişikliği yapmadık bu bir sorun teşkil eder mi yardım ederseniz sevinirim
 

kardelenkurt

Kurucu
Yetkili Kişi
Kayıt
13 Kasım 2011
Mesajlar
349
Beğeniler
17
Yaş
37
Şehir
Ankara
mernis te ikamet neresi gözüküyorsa oraya gelirler belki evine, belki muhtara, belki komşuya onlara kalmış..
 
Kayıt
16 Ocak 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
0

Teşekkürler arkadaşlar halletirdim bugun nufus a gidip komisyonu da aradım onlarda bir sorun olmaz dı ama iyi yapmışın dediler bir kac tane daha soru sordum dedim evraklarda eksiklik imza tarih vs olursa ne oluyor diye adamlar sizin kazanılmış bir hakkınız var bunu kimse elinizden alamaz dedi başvuru tarihi bitimine kadar tamamlarsınız biz arıyoruz eksik olanları dediler ve sağlık raporu ve güvenlik soruşturmasın da bir sorun olmadığı taktirde okullara kayıtlarınız yapılacaktır dedi dedim zaten biz adli silcil ve arşiv kaydının olmadığına dair belge veriyoruz neden araştıyorlar tekrardan dedim adam dedi ki formalite bunlar zaten bir sıkıntı olsaydı ibraz ettiğiniz belgede biz incelerken buluyoruz gülüşltük biraz adam evrakları verdiyseniz tam ve ya yarım yamalak iki gurup halinde olduğu icin zamanınız olur dedi sorun yapmayın gidin bayramı guzel bir şekilde geçirin listelerin yayınlanmasını bekleyin dedi =)
 
Kayıt
11 Kasım 2012
Mesajlar
312
Beğeniler
0
bende ikamet adresimi yazıdım ama o adreste suan annem oturuyor. Ben eşimle başka semte oturuyoruz. sorun olurmu demiştim nerde kayıtlıysan orayı yaz dediler
 
Kayıt
16 Ocak 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
0

ağa yaptığım araştırmalara göre bu pazartesi acıklan bilir yada 19 da açıklanır 26 na başlarız gibime geliyor inşallah uzatmazlar yarın acıklanır da onlarda bizde kurtuluruz =)
 
Kayıt
6 Mart 2012
Mesajlar
372
Beğeniler
0

ağa yaptığım araştırmalara göre bu pazartesi acıklan bilir yada 19 da açıklanır 26 na başlarız gibime geliyor inşallah uzatmazlar yarın acıklanır da onlarda bizde kurtuluruz =)

ağa bana kalırsa yarın açıklanmaz yaw. çunku bayram oncesi daha yeni bitti evrak teslim süreleri.bu hafta belki cuma açıklanabilir. yoksa obur haftaya kalır.once açıklancak millet kayıt yaptırcak sonra eğitim başlıcak.inşallah başlar 26 sında.
 
Yukarı Alt