2012 Mülakat Soruları

cetin

Yeni Üye
arkadaşlar bende bursada girdim ve bazı arkadaşlara mucur gibi pek duyulmamış ilçeler nereye bağlıdır diye sordular amaç neyse coğrafya öğremenine sorsan o bilemez ilçeler ne alaka amaç elemekse daha kolay yoldan eleyebilir

koray

Yeni Üye

koray bende bunu merak ediyorum.aynen banada alnımla ilgili sordular ben cevap veremedim..olmaz falan demediler o konuda konuşma fırsatı olmadı bile:(
hayır ben alanımla ilgili sorulara çok güzel cevap verdim mesela hem kanundaki şeklini söyledim hem de uygulamadaki şeklini söyledim yani alanımla ilgili olanlara hemen cevap verdim fakat herkese sorulan sorulardan 3 tanesinden bir tanesine cevap verdim önündeki kağıda baktı evet doğru dedi şaşırdı dışardan mı duydun dedi hatta.

Silivri de kendini tanıtmanıza bile imkan yok..Benim mülakatım 40-45 saniye sürdü..Çabucak sorulan 3 soru ve hızlıca istenen cevaplar.

erdem kardeş nasıl geçti dediğim kadar varmıydı??

amaç bilmediğin bir konu hakkındaki yorumların ve konuşabilme yeteneğindir.. o kadarda referansa bakmayın pozitif ol bence.... =)

bende izmirde giricem 20 martta bütün tüzük ve yönetmelikleri inceledim nerdeyse bir sorunun cevabını bulamadım İK MEMURLARININ TUTTUKLARI DEFTERLER VARMIDIR VARSA NELERDİR..
Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

aynen benm mulakattada aynı şey oldu sanırım kıskanclıktn oluyor ben bilemedim onlarda bilemesin durumu..

Ben şunu merak ediyorum , askerlik yapmadım ben , askerlik sorun oluyo mu? Tecilli yani askerlik, ben öğrencilikte mülakata grcem, ınsallah bı sorun olmaz.

ewils

Yeni Üye

çıkan genelgeye göre bütün evraklar elektronik ortamda saklanır, yazışmalar elektronik ortamdan yapılır. Yani defter dosya vs. tutulmaz. Ama bilgi amaçlı tutulan defterler; hükümlü tutuklu kayıt defteri, muhabere defteri, zimmet defteri, ziyaretçi kayıt defteri vs.bildiğim kadarıyla arkadaşım..izmir adliye için anayasa ya bak derim bolcana..

ittifak

Yeni Üye
Mülakat sorularıyla zaman harcamayın arkadaşlar.Eğer bu sınavı kazanmak istiyorsanız şu şartları taşıyın sorulara hiç cevap veremezsenizde olur.
1)Evli olmak(çocuklu olmak tercih sebebidir)
2)25-30 yaş aralığında bulunmak(30 a yakınlık tercih sebebidir)
3)Uzun boylu,yapılı olmak.
4)Askerliğini yapmış olmak.
5)Üniversite ile bir ilişiği bulunmamak.
6)İlk beş şartı sağlayamayan adaylar için referansa sahip olmak.

Ben bu şartların hiçbirini taşımıyordum.Mülakatta sorulan dört sorunun tamamına doğru cevap verdim(bir soruda şansımın yardımıyla) ve elendim.

karabük adliyesi.özel yazılar nedir ve kimlere gönderilir.infaz koruma memurunun görevleri nelerdir eğitim öğretim alanında yapılan inkılaplar ve disiplin kurulunda kimler var

simge

Yeni Üye
kırsehir adliyesi
montrö bogazlar sözlesmesını anlatınız
unicef nedir
14 martın önemı ne ? tıp bayramı
hükümlü tutuklu arasındakı fark
vardıya nedir?
sakarya meydan muharebesını sordular
hattı mudafa yoktur .......... devamını söyle dedıler
bi siir okudu hangı tür dedı
acık cezaevı kapalıcezaevı tanımını yap
kadınlara secme ve secılme hakkı ne zaman verıldı
neden senı secelım ıkm için dediler sonra ırı yarı bı bayan olay cıkardı naparsın bıırı krıze gırse kendısıne zarar verse naparsın :) hatırladıklarım bunlar

glbn84

Yeni Üye
bende izmirde girdim arkadaşlar 2 soru soruldu bana
*1.müdürün görevleri
*kanuni tarafsızlık
birincisini bildim,ikincisinide yarım açıklayabildim
genel anlamda sohbet ettik,yani her şeye hazırlıklıyım.umarım hak eden kazanır arkadaşlarım.

adalet komisyonu başkanı
cumhuriyet başsavcısı
hakim

hım strese kapılmadan hayırlısıyla girip çıksak.heycan yaptım şimdiden pöfff :))

tskler bu arada :))