2012 Mülakat Soruları

flu

Yeni Üye
izmir adliyesinde dün bana pedegog nedir ve Atatürkün hukuk alanında yaptığı reformları sordular iki soru sadece

idoras

Yeni Üye
bana aspirinin hammaddesi olan ağacı sordular :d

mahallede ki eczacıya sorsam bilmez dedim : güldüler :)

antalyada girdim.ilk tanışma faslı oldu doğum yılı ve yeri vs vs. okudugum bölümün adının manasını sordular (jeodezi ve fotogrametri muhendisliği) jeodezi ve fotogrametri nedir dediler?bide anayası mahkemesine kimler neden başvurur dediler.ağırlıklı olarak coğrafya soruldu arkadaşlara.yaşadıkları illerin ilçeleri,komşularını sordular.istiklal marşından bi kıta söyleyip devamının getirilmesi istenmiş.tarihten onemli olayların gün ay yıl tarihlerini sormuşlar (istanbulun fetihi gibi).turan adında bi çocuğa turancılık nedir demişler :):):)benimle aynı anda mülakata giren arkadaşa isminin manasını sordular :):):) biri ankaralıyım dedi onada ankara savaşının gün ay yıl olarak tarihini sordular. yani akıllarına o an ne eserse onları soruyorlardı. sonuçları bugün açıklayacaklarmış,sabırsızlıkla bekliyoruz. kazanan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden...

izmirde ısırınca uyku yapan sineği sordular yeni aklıma geldi

çe çe sineği afrikada yaşar. çok tehlikeli ve öldürücüdür

ewils

Yeni Üye
izmir adliyesindeydim .geçti gitti öyle yada böyle.hakkımızda hayırlısı.önce sunu belirteyim öğrenci olduğumu söylemem ters tepti.gıda mühendisliği öğrencisiyim.bunu belirttim. bana sorulan sorular;
1) 1 cal nedir?
2) fruktoz şurubu nedir?
3)diyetisyenlerin cezaevinde ki görevleri?
4) lozan konferansı?
sonuç olarak iyi geçmedi.salondan ayrılma üzerine soruların cevabı aklıma geldi ilk 2 sorunun fakat artık giden gitmişti. 3 ve 4 e cevap vermeye çalıştım bukadar.herkeze bol şans

silivride girdim sorular havada uçuşuyo böyle adalet olmaz herhalde
1)han duvarlarının yazarı
2)futbol sahasının uzunluğu
3)tbmm'nin ilk başkanı
4)ilkelerden ilkihangisidir
5)silivride kaç açık kaç kapalı ceza evi vardır

3 sorudan 1 tanesine cevap verdim bakalım ne olcak hayırlısı

silivride girdim sorular havada uçuşuyo böyle adalet olmaz herhalde
1)han duvarlarının yazarı
2)futbol sahasının uzunluğu
3)tbmm'nin ilk başkanı
4)ilkelerden ilkihangisidir
5)silivride kaç açık kaç kapalı ceza evi vardır

3 sorudan 1 tanesine cevap verdim bakalım ne olcak hayırlısı

muhakkak bir eser soruyorlar ilk soru dısında diğerlerini bilmeliydin bi çok ikm biliyor bunu futbol topunun agırlıgını bile öğrendik ayak ustu. hayırlısı olsun inşAllah olur.

ewils

Yeni Üye
izmirde bana sorulan soruları biraz yukarda yazdım..şunu belirteyim ki sanki susma yasağı konmuş gibi mülakattan cıkan çoğu arkadaş soruları söylemiyordu.. bir soru daha geldi aklıma sevr antlaşması tamamiyle anlatılması istenmiş. sevr neresidir diyede sorulmuş :(

Silivri de kendini tanıtmanıza bile imkan yok..Benim mülakatım 40-45 saniye sürdü..Çabucak sorulan 3 soru ve hızlıca istenen cevaplar.

koray

Yeni Üye
bakırköyde girdim sınava çıkanlara bakıyordum çok kolay geldi sorular. içeri girdim takım elbisemi manşetlerimi çok beğendiler bir hayli bunu konuştular.Sohbet havasında geçti çok sıcak buldular espri yaptılar bir iki kere.Tam güzel gidiyor derken askerlikle ilgili soru sorunca tabir yerindeyse foyam ortaya çıktı okuduğumu söylemek zorunda kaldım. Onlar "aaa olmaz" dediler biz sana izin vermiyoruz ne yapacaksın ben de sınavdan sınava gitmem yeterli oluyor dedim zaten dersleri takip etmem notlarım da iyidir.Bir iki soru sordular daha sonra başkan alanımla ilgili sordu onlara cevap verdim. Sonuç olarak yarısını cevapladım yarısını cevaplayamadım. Çıkarken de teşekkür ediyoruz sana dediler.
Şimdi tecrübeli arkadaşlar bu vaka hakkında yorumlarınız nasıldır? Gerçekten de "git okulunu oku, olmaz" dedikleri doğrultusunda mı çıkacak sonuç?

ewils

Yeni Üye

koray bende bunu merak ediyorum.aynen banada alnımla ilgili sordular ben cevap veremedim..olmaz falan demediler o konuda konuşma fırsatı olmadı bile:(