2012 Mülakat Soruları

duygu35

Yeni Üye
arkadaşlar ben izmirde grdm bana müdürler ne iş yapar? gümrü antlasması ve kanuni hakim güvencesini sordular iki dakika sürdü sonuç ne olur blmyrm

izmir adliyesinden yeni çıktım pedegog nedir bu arada bayanların listesi hazırdı kazananların açıklanır birazdan

kardeşim hayırlısı inşallah kazanırsın.peki şu komisyonu şaşırtan sorunun cevabı nedir ben öğrenciliğe girecem lazım olabilir.

ADALET BAKANLIĞI DİSİPLİN KURULLARI VE DİSİPLİN AMİRLERİ YÖNETMELİĞİ

Adalet Bakanlığı Disiplin Kurulları Ve Disiplin Amirleri Yönetmeliği

Resmi Gazete Tarihi: 30/05/1999

Resmi Gazete Sayısı: 23710

Disiplin Cezalarının Sicilden Silinmesi

Madde 30- Memurun siciline işlenen disiplin cezaları, cezanın uygulanma tarihinden itibaren;

a) Uyarma ve kınama cezalarında beş yıl,

b) Aylıktan kesme ve kademe ilerlemesinin durdurulması cezalarında on yıl geçtikten sonra, ilgilinin müracaatı üzerine atamaya yetkili makam tarafından sicilden silinebilir.

Devlet memurluğundan çıkarma cezası hiçbir şekilde sicilden silinemez.

Disiplin Cezasının sicilden silinmesi talebinde bulunan memurun, belirtilen süreler içindeki davranışları, başka bir disiplin suçu işleyip işlemediği gibi hususlar da değerlendirilerek, bu talebi haklı nitelikte görülürse, isteğin yerine getirilmesine karar verilerek bu karar sicil dosyasına işlenir.

Kademe ilerlemesinin durdurulması cezasında ise, Bakanlık Disiplin Kurulunun mütalaası alındıktan sonra yukarıdaki fıkra hükmü uygulanır.

Kaynak: http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/23283.html

kardeş sana katıldığım şu nokta var bunu çok kişiden duydum kısık sesle soru okuyorlar bende öle iki soruyu doğru düzgün anlamadım bir tanesi tekrar ettirdim söylene söylene okudular bu da yeni taktik sanırım ve bu iki soruya cevap veremedim çünkü anlamadım kiii
neyse hayırlısı bakalım ben 2 soruyla elendim 12 soruda ve sonuç 46 neye göre puanlama yaptılar anlamadım halaaa

messini

Yeni Üye
uygar bu 3.cü girişim oldu ilk 2009 yılında girdigimde bana ortaçagın başlangıcını sormuştu tam 2.soruyu okurken ilk sorunun cevabı öyle aklıma geldi kabul etmedi cevabımı geçti artık dedi komisyon o sorunun süresi
son 3 senedir 3 defa girdim 3 ündede bana adam kazık soru soruyo kısık sesle
bence öyle bir soru yok bile
düşünsene bana kısık sesle söyledigi soru şöyle : kısık sesle aynen böyle dedi anladıgım kadarıyla kuvayı milliyenin kurulmasına neden olan emirler ? böyle bi soru varmı yoksa kuvayı milliyeyi 1000 defa okumuşumdur onla ilgili ne sorsa bilirim yani

Açıklandı arkadaşım İzmir bayan nihai başarı listesi:

Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.

SiLİFKE ADLİYESİNDE dün girdim mülakata hapsanede kaç yaşından küçük cocuk bulunmaz, saltanatın kaldırılması gün ay yıl olarak söyle ve türkiyedeki ilk nufüs sayımı kaç yılında yapılmıştır dediler
kaçyaşından küçük çock bulunamayacağını ve saltanatın kaldırılmasını bildim ama ne olur bilmiyorum hakkımda hayırlısı olsun