ankaradan herkese slm lar ii gclr..24 martda izmirde mülakata katılcam..1.sayfadan bu sayfaya kadar sorulmuş butun mülakat sorularını,,özellıkle yagız ve sessız devrımın yorumlarını okudum..çıkardıgım sonuç şu ki: 1.karar mekanızması kesınlıkle komısyon,hanı agzınla kuş tutsan sana kim tut dedi dıyebılecek konumdalar çünkü..2.onlarca soru cesıtı var..guncel,tarıh,yazar,saır,cografya, spor,yapı,hukuk,ıkm,kanun,ılke ve ınkılaplar vs vs vs ...3. komısyon ıcın elemek ıstedıgınde bahane bulmak kadar kolay bırsey yok bunuda ogrendım..4.benım elımde oldugumu dusundugum tek sey ıse;dik durmak kapıdan ıcerı gırdıgın andan ıtıbaren cıkana kadar,konusma,ses tonu,durus,dıkkat,anlasılır ve akıcı konusma,kısaca hal ve hareket..umarım sogukkanlılıgımı koruyrak atlatırım bu mulakatı..... ha bıde sorum olcak....mülakatta verılen cvbın pek onemı yok senın durusuna uslubuna ıfadene bakıolar denılıo..pekı puanı neye gore verıolar acaba???? hayırlısıysa olsun.. ızmıre ıkı kere gıdıs gelısın malıyetı ortada malum..cenab_ı ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp eylesın..askerdeyken 2 ay gorevlıydım şırnak kapalıda,,sevk mahkeme hastane durusma mıntıka nöbet arama görüş vs vs..alışkınm olursa yadrgamam herhalde...ıı gclrrrrrr....