2012 Mülakat Soruları

HERKESİ ADAY SIRASINA SOKUP O ŞEKİLDE ALDILAR MÜLAKATA. GİRMEDEN ÖNCE BENİM İKİ SIRA ÖNÜMDE Kİ ADAY İNFAZ KORUMANIN GÖREVİNİ DAHİ BİLMEYEN BİRİSİ. BİZE SORUYORDU. O KİŞİYE İKİ SORU SORUP ÇIKTI. ONLARDA İÇ ANADOLUDAN ÜÇ ŞEHİR SAY VE BİRDE İNKILAPLAR. BANA SIRA GELDİ. ASKERLİĞİMİ SORDULAR YAPTIM DEDİM. KAPALI CEZA EVİ NEDİR DİYE SORDU ANLATTIM VE BİLDİM. SAKARYA SAVAŞININ ÖNEMİNİ SORDU TARİHİM İYİ OLDUĞU İÇİN ONUDA BİLDİM ÇOK ŞÜKÜR. SONRA SIRA BAYAN HAKİME GELDİ SORU SIRASI VE BANA BİLEMEYENE KADAR BEŞ SORU SORDU. BUNLAR ORTA KARADENİZDEN ÜÇ ŞEHİR SAY. HALK OZANLARIMIZI ÜÇ TANE. KUTSAL EMANETLER KİMİN ZAMANINDA GELDİ DEDİ. AKDENİZE AKAN AKARSULARIMIZ VE SON OLARAKTA GÜLEK BOĞAZI NEREDE DEDİ. VE TABİKİ GÜLEK BOĞAZINI BİLEMEDİM. ALLAH İÇİN SÖYLEYİN ADALET BUMU. ÇOK YAZIK. BİRİLERİ GİRSİN DİYE İKİ TANE KOLAY SORUP BİRİLERİDE GİREMESİN DİYE SORU ÜSTÜNE SORBİLEMEYENE KADAR ONDAN SONRA BU KİŞİLER ADALET DAĞITACAK GÜLERLER YA. TORPİLLE GİREN KİŞİLEREDE HAKKIM HELAL OLSUN. DÜŞMANLIK BESLEMEM KİMSEYE ALLAH VERSİN HERKESE. ETTİĞİNİ. AMA O KİŞİLER UNUTMASIN AY SONU GELİNCE BANKAMATİĞE GİTTİKLERİNDE O PARA ONLARA NE KADAR HELAL OTURUP ONU DÜŞÜNSÜNLER. BEN NİYE DÜŞÜNEYİM VİCDANIM RAHAT.

ittifak

Yeni Üye

İkm öğrenciliğe başvurduysan referans bulmaya çalış yoksa böyle forumlara daha çok yazarsın,bir iki kişi gelir bozma moralini nasip değilmiş derler,içten içtende enayi diye gülerler.

ÖĞRENCİLİK DEĞİLDİ .TORPİLİM DE VAR ANNEMGİL ÇOK DEDİ. BİZİM AKRABA VAR(DAYIM) BAKANLIKTA ÜST DÜZEY YETKİLİ. VE KENDİ HEMŞEHRİMİZ OLAN BAKANLA(A.DAVUTOĞLU) BİZİM AKRABA ÇOK İYİ ARKADAŞLAR YILLARDIR. AMA BEN İSTEMEDİM ALLAH ŞAHİT. HERKES TORPİLLE GİRECEK DİYE KAİDE YOK Kİ. BENİM DÜŞÜNCEM. AMA BÖYLEDE YAPILMAMALI.

ittifak

Yeni Üye

Aynı durumları bende yaşadım ama artık dayanamıyorum peder ben sana bakmak zorunda değilim daha tarzı laflar vuruyor yani torpilde vardı istemedin madem öyle bundan sonra benden bişey bekleme diyor adam ,şimdi torpil bulsam yapacam artık ama sınav ankarada torpil zor.

Aynı durumları bende yaşadım ama artık dayanamıyorum peder ben sana bakmak zorunda değilim daha tarzı laflar vuruyor yani torpilde vardı istemedin madem öyle bundan sonra benden bişey bekleme diyor adam ,şimdi torpil bulsam yapacam artık ama sınav ankarada torpil zor.
KARDEŞ HAYIRLISI DE . ALLAH'IM SEN BENİ BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUN DE. HAKKIMDA KAZANMAK HAYIRLISI İSE KAZANMAYI İSTİYORUM SENDEN YOK KAYBETMEK HAYIRLI İSE HAYRI İSTİYORUM DE. ÇÜNKÜ GELECEKTE NE OLACAĞINI ANCA YARADAN BİLİR.

karizma

Yeni Üye
ankaradan herkese slm lar ii gclr..24 martda izmirde mülakata katılcam..1.sayfadan bu sayfaya kadar sorulmuş butun mülakat sorularını,,özellıkle yagız ve sessız devrımın yorumlarını okudum..çıkardıgım sonuç şu ki: 1.karar mekanızması kesınlıkle komısyon,hanı agzınla kuş tutsan sana kim tut dedi dıyebılecek konumdalar çünkü..2.onlarca soru cesıtı var..guncel,tarıh,yazar,saır,cografya, spor,yapı,hukuk,ıkm,kanun,ılke ve ınkılaplar vs vs vs ...3. komısyon ıcın elemek ıstedıgınde bahane bulmak kadar kolay bırsey yok bunuda ogrendım..4.benım elımde oldugumu dusundugum tek sey ıse;dik durmak kapıdan ıcerı gırdıgın andan ıtıbaren cıkana kadar,konusma,ses tonu,durus,dıkkat,anlasılır ve akıcı konusma,kısaca hal ve hareket..umarım sogukkanlılıgımı koruyrak atlatırım bu mulakatı..... ha bıde sorum olcak....mülakatta verılen cvbın pek onemı yok senın durusuna uslubuna ıfadene bakıolar denılıo..pekı puanı neye gore verıolar acaba???? hayırlısıysa olsun.. ızmıre ıkı kere gıdıs gelısın malıyetı ortada malum..cenab_ı ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp eylesın..askerdeyken 2 ay gorevlıydım şırnak kapalıda,,sevk mahkeme hastane durusma mıntıka nöbet arama görüş vs vs..alışkınm olursa yadrgamam herhalde...ıı gclrrrrrr....

Irmak

Yeni Üye
mersin komisyonu
1)23 nisanda kutlanan etkinlik ve tam tarihi
2)hükümlü ve tutukluyu anlat
3)atatürkün okuduğu okulları sırala

Irmak

Yeni Üye

aynen kardeş hakkımda hayırlısını ver allahım ve kendi emeğimle olsun nasip eyle dedim oldu çok şükür

Irmak

Yeni Üye
arkadaşlar atatürkün okuduğu okulları bilemedim ama kısa cevap vermedim bilmiyorum demedim bu konu hahında bilgim yok efendim dedim konuşmama dikkat ettim net cevaplarla gözlerine girdim gerçekten soruların doğru cevabına deiil davranış konuşma ses tonu bunlar onlar için önemli burda öğrendim bende ve uygulayıp kazandım ama e kitaplara çalışmakta çok güven veriyor insana herkesin emeğine sağlık özellikle ercan yağız teşekkürler