2012 Mülakat Soruları

İnanın ben ilk kez duydum tablosunu biliyorum fakat şiirini duymamıstım ki günlerdir ne var ne yok calıstım ince detayına kadar . Çok ters köşe sordular . Tarih sorsalardı keske . Bilmiyorum çok üzgünüm . gercekten bu sınavın olmasını cok ıstıyordum . Bir de silivriye gidecek erkek arkadaslar lütfen sıkı sıkı giyinin inanın silivri buz kesiyor . Muhtesem bır soguk var . Bilginize

yassum

Yeni Üye
slm arkadaşlar ben bugün antalyada girdm mülakata.5er kişi aldılar içeriye.ilk ben vardım sırada.ismimin anlamını sordular ardından afyonkarahisarın karahisarı nerden geliyo,karahisar ne demek,kocatepe nerede,milli bayamlarımızı gün ay yıl olarak olaylarıyla birlikte say dediler.bana bu kadar soruldu.buna rağmen çok kasıldım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun

soruları paylaşırmısın. hangi komisyonda girdiğini birde. bir dahaki sınava hazırlık yapıcaz

yassum

Yeni Üye
walla adamlarda iyi sabır var ya.adam soruyo gelen cvp bambaşka bişey.küfür edecek diye tırstım:p

nurse_n

Yeni Üye
ali kuşçunun öğretmeni berlin duvarını sordular bide

başka sorular var mı hatırladığınız veya etrafınızdakilerden bi kulak dolgunluğu olduğunuz ?

ben hayranı oldugum ıcın soru cevap kısmında yazmıstım çıkabılır dıye (silinen soru cevapta) hıkayesını netten okuyun buyuk bır ask hıkayesı bırak zaman gazetesını emın col asan bıle ılgılenmıstı kosesınde yazmıstı. bu arada o taplo olanla bu farklı sey hocam.

ankarada bayanlara: kanunsuz emir. atatürkün 3 tane silah arkadaşı.
erkeklere: kanunsuz emir.halifeliğin kaldırılış tarihi.

nasıl soru ya bunlar ? neye göre eleyecekelr ?

sorulardan önce kendini tanıtma durumu oldu mu ? ankarada giren erkek adaylar ?

Keske silinmeseydi soru cevap kısmı Çünkü sitede yer alan herseyı okudum not aldım yazdım hatta abartıp ses kaydına aldım yol boyunca dınledım :( Neyse artık nasıp degılmıs .

mülakatı geçen arkadaşlara geçmiş olsun diyor dualarınızı bekliyorum. yarın ben de gireceğim izmirde. hepinize iyi geceler.....

doğru konuşmak gerekirse ben çok eteraflı bi çalışma yapmadım. hayırlsı bakalım. sağolun ....

Arkadaslar baska sılıvrıde gıren yok mu neler sordular ne cavap verdınız paylasır mısınız ? Kafam hala orda uyku tutmuyo

sincan adliyesi

mülakata giren arkadaşlara geçmiş olsun. bana sorulan sorular:
1. devlet memuru işten çıkarma cezası aldıktan sonra, ne kadar süre sonra sicilinden silinir.
2. mehmet akif ersoy un şiirlerinde kullundığı takma adı
3. III. selim dönemini bitiren olay
4. göktürk kitabeleri şuan hangi ülke sınırları içindedir
sadace 4. soruyu bildim. bilmediğime bilmiyorum efendim dedim. ııığğğ iiğğğ yapmanın faydası yok. dürüst oldum. ben zaten bildiklerimi kpss de göstermişim. taktir komisyonun. bayağı bi kastılar. sınavdan sonra aklıma geldi. bugün istiklal marşı nın kabulünün tarihi idi 12 mart 1921. mehmet akif i o yüzden sormuşlardır. hiç aklıma gelmedi sınavdan önce. bende hiç sohbet olmadı, kendini tanıt falan yoktu. o yüzden kendimi ifade etme fırsatı vermediler.sadece komisyonun önünde adayların dosyaları var ve girişte o dosyaya bakıp ne iş yaptığımı nereli olduğumu falan söylediler. bende evet efendim dedim ve sorulara geçelim dedi başkan.
emek veren tüm arkadaşlarımıza allah yardımcısı olsun. allah kimsenin emeğini zayi etmesin. sonuçlar salı akşamına açıklanır diye bekliyorum. olmasada sıkmayın canınızı. nasipten öteye yol gitmez.

onur46

Yeni Üye
ankarada giren erkek aday yok mu arkadaşlar herkese aynı sorularımı sordular bi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen