havza genelgesı tarıghı
ılk musluman olan beylık
ınfaz koruma memurunun en ust amırı kımdır
rekotrunuzn adı nedır
ınfaz krouma memurunun gorevlerı
ataturkun samsuna cıkmadan oncekı uye oldugu fıkra
bu sorulardan sadece bırnı bılmedem fakat okudugum ıcın ve kpss den 83 yaptıgım ıcın benım zekı oldguma karar verdıler sen zaten kazanırısın burda ne ısın var dedıler... ısım olmasa nıye gırıyım ayrı bır soru ısaretı...
Çanakkaleden bayanların mükalat sonuçları belli olmuş , erkek adayların tamamını yetiştiremediler 55 kişiyi anca bitirebildiler.Bakalım geriye ortalama 65 kişi kaldı.Bugün ç.kaleden mülakata girenler varsa neler sorduklarını söylerse sevinirim...
Silivri'de bugün mülakata giren arkadaşlar biraz paylaşım yapsak.
Herkes tek tek mi giriyor mülakata ? Mülakat ortalama ne kadar sürüyor ? Bügunkü yoğunluk nasıldı ? Soruları paylaşmasanızda en azından bu konularda bilgi verseniz.
merhaba bende kısmetse perşembe günü 12:30-13:30 arası girecem.sabah uçağıyla ankaradan izmire gitcem.İsimlerini biliyormusun komisyondakilerin?geçen sene yedekte 16.cıydım.aynı komisyon varsa bu sefer olur işallah.Özelde sömürüldükçe sömürülüyoruz.Özelde verdiğim özveriyi devlette kendi işinde yapsak kral oluruz.Allah yardımcımız olsun.
izmir adliyesinde başkanlık sistemi iç güvenlikten kim sorumlu müdürün görevi kendini anlat amasya genelgesini imzalaynlar anayasa hakkında sorular soruldu
merhaba bende kısmetse perşembe günü 12:30-13:30 arası girecem.sabah uçağıyla ankaradan izmire gitcem.İsimlerini biliyormusun komisyondakilerin?geçen sene yedekte 16.cıydım.aynı komisyon varsa bu sefer olur işallah.Özelde sömürüldükçe sömürülüyoruz.Özelde verdiğim özveriyi devlette kendi işinde yapsak kral oluruz.Allah yardımcımız olsun.
izmirim cumhuriyet başsavcısı ve adalet komisyonu başkanı yeni göreve geldi. yeni komisyon yeni sınav sistemi geçen senelerdeki kalıplaşmış sorular yok. sohbet havasında bir mülakat
arkadaslarrr öncelikleee mülkattan cıkan arkadaslara geçmiş olsun diorumm....ben 2 yıldan beri infaz koruma yı deniyorum fakatt söle bi kuşkum warrr mülakatta torpilli olan kişilereee atatürkün ilke ve inkılaplarını soruyolarr weya yanına cok basit bi soru dahaa sonra tmm cıkabiilirsin diolarrr torpilli olmıyan kişilere de gananın başkenti gibi gibi o yüzdenn torpiniz yoksa cokk ümitlenmeyin umaramm ben yanılıyorumdurr simdiden herkese bol şanss
izmirim cumhuriyet başsavcısı ve adalet komisyonu başkanı yeni göreve geldi. yeni komisyon yeni sınav sistemi geçen senelerdeki kalıplaşmış sorular yok. sohbet havasında bir mülakat
Silivride mülakata girdim yenice eve geldim . Sorulan sorular adaylara ayrılan zaman davranıslar bilmiyorum yaa .......
İnsan hakları beyannamesinin ilk 4 maddesi
monalisa şiirinin şairi
ing frans baglayan köprü
ilk adalet bakanının ismi
sadece köprü sorusunu bildim ilk adalet bakanının ismini bildiğim halde aklıma gelmedi çok üzgünüm . yaklasık 1.5 dk ayırdılar . Kendimi bile tanıtmama izin vermediler yarıda kaldı . Hemen soruya gectıler . Tüm adaylara böyle yapmıslar . Soruları cok kısık sesle sordular . Odada ses cok fazlaydı soruları anlamakta güçlük cektım cıkan tüm adaylar bundan sıkayetcıydı . sadece bır uye soru sordu gerıye kalan 3 aday ilgilenmedi ( genelde cıkanlar da böyle söyledı )
Arkadaslar umarım basarılı olursunuz . komısyon cok zorluyor sıra dısı sorular gelıyor . Uzun bır yol gıttım bir sürü masraf yorgunluk 2 haftdır ne var ne yok calıstım sımdı hepsı bosuna mı gıdecek dıye düşünmeden edemiyorum . Allah yardımcınız olsun . SİLİVRİ ZORLADI SADECE BUNU BELİTMEK İSTERİM .
hocam monaroza çok onemlı bır sıırdır saır ask adamı sezaı karakoça aıttır kendısının sıyası partısı var yarıca ıktısat mezunu aynı bolum okudugum ıcın bılıyorum ayrıca zaman gazetesınde yılda en az hafata bırden 52 tane yazı çıkar hakkında baska arakdaslara çıkarsa dıye yazmak ıstedım
160 küsür bayan aday vardı 9 da başladılar 12 de bitirdiler . Zamanın çok kısıtlı oldugunu düşünüyorum . 1.5 dk da ne oldugunu anlamadan girip cıkmak insana kendini kötü hissettirıyor . Komisyonun hakkımda ne düşündüğünü bilmiyorum . Ama olmayacak bundan eminim ç Giyimim diksiyonum konusmam gayet iyiydi bilmediğim sorulara BİLMİYORUM EFENDİM diye cevap verdım . Girerken nazikce slm verdım cıkarken teşekkür ettiler bende değerli vaktinizi ayırdıgınız ıcın ben teşekkür ederim dedim geri geri yürüyerek komisyona arkamı dönmeden cıktım . Onlar buyur etmeden oturmadım . Elimden geleni yaptım gerisi Allah'ın takdiri .