İKM ÖĞRENCİLİK MÜLAKAT SORULARI

sagol kardsm çok soru sormuslar sana . peki bı sayı söyle diye sordular mı bı arkads öyle demişti de 5 demiş 5inci soruyu sormuslar gıbı.

yok kardeşim bu soruları bana sormadılar.bana danimarkanın başkenti neresidir şeklinde 1 adet soru sordular;)yok numara şeç fln onlar hikaye:)

geçmiş olsun inşAllah hayırlı haberlerını alırız. kopenhag dı inşAllah bılmıssındır Galatasaray az maç yapmadı kopenhagla :)

sıkıntı yok arkadaşlar en umutlu olduğum mülakat diyebilirim.3 kişi girdik yanımdaki elemanlar ne soru bildi nede konuşmasını becerebildi.onlara 2 şer soru soruldu hiçbirine cvp yok:)bari bilmiyorum efendim de:)benden şak diye düzgün bi yanıt alınca ikinci soruya gerek yok dedi inşallah bu sefer olur*helpless*

ve beyler bakırköy adliyesindeki mülakat gece 00.25 te bitti resmen süründürdüler allah yarın gireceklere yardımcı olsun ne sorduklarına gelince ben paylaşmayacam rakibime neden benden daha yüksk puan alma imkanı vereyim sonuçta bu bir rekabet ben zor soruya cevap verdim ve biraz farkım olsun kimsede kusuruma bakmasın mülakat bittikten sonra burda paylaşırım ama numara seçme olayı kesinlikle var askerlik yapmadıysan 1-0 geriden başlıyorsun ayrıca komisyon çok asabi en az 15 kişiyi odadan kovdu bi okadarınıda kovmaktan beter etti çoğu kişiye tek soru sordu herkese bol şans
sıra numarasına göre alıyorlar değil mi?

ve beyler bakırköy adliyesindeki mülakat gece 00.25 te bitti resmen süründürdüler allah yarın gireceklere yardımcı olsun ne sorduklarına gelince ben paylaşmayacam rakibime neden benden daha yüksk puan alma imkanı vereyim sonuçta bu bir rekabet ben zor soruya cevap verdim ve biraz farkım olsun kimsede kusuruma bakmasın mülakat bittikten sonra burda paylaşırım ama numara seçme olayı kesinlikle var askerlik yapmadıysan 1-0 geriden başlıyorsun ayrıca komisyon çok asabi en az 15 kişiyi odadan kovdu bi okadarınıda kovmaktan beter etti çoğu kişiye tek soru sordu herkese bol şans

senin kararın bişey diyemeyiz arkadaşım... hakkında hayırlısı olsun..

öğretmenleri kovuyorlar genelde :) yarın bugun atanırsan istifa edersin diye, lisans mezunlarını kovalıyorlar lise mezunları iş sahibi olsun diye, birde arkadaş demiş rakiplerime avantaj vermiyim diye, diksiyon, fizik ve içerdeki soğukkanlı ve saygılı tutumun seçilmen için yeterli, geçen yıl burda çok ağlayan vardı soruların hepsini bildim ama elendim diyen, soruların önemi yok ama belli kilit sorularıda bilmen lazım, mesela istiklal marşı, milli mücadele dönemi, atatürk ilkeleri bunları bilmek her türk gencinin görevi.

arkadaşa katılıyorum orda baktıkları diksiyon ve sogukkanlılık ve bu görevi yapacagına inandırman lazım karşındakileri dik bir duruş her şeyi degiştirebilir bence

ARKADAŞLAR ESKİYE GÖRE ÇOĞUNLUK SORU PAYLAŞMAKTAN VE ORTAMIN NASIL OLDUĞUNDAN BAHSETMİYOR GİBİ GELDİ. YANLIŞSAM DÜZELTİN.

soruların paylaşılması için bu konuyu açtım ama soruların gerçekten önemi yok. sen daha kapıdan içeri girerken adam seni alıp almayacağına %70 karar veriyor önemli olan orda mantıklı konuşmak soğukkanlılık ve duruş

aynen.sorulara takılıp kalmayın.soğukkanlı olmak ve bu mesleği layıkıyla icra edeceğinizi,bu işe ihtiyacınız olduğunu komisyona yansıtın.tabi;yansıtmanıza izin verilirse,herkesin hakkında hayırlısı inş.

kimse soru paylaşmak zorunda değil lakin sunu unutmayalım ;
Hiçbiriniz kendisi için istedigini (mü'min) kardesi için istemedikçe (gerçek) iman etmis olamaz.
Buhârî, Îmân, 7; Müslim, Îmân, 71.

Rabbim Herkesin Gönlündekini Kendisine Nasip Etsin '!*yes*

evet lise mezunu olmak avantajlı,lisans mezunu isen burda ne işin var diye soruyorlar.askerliğini cezaevinde yapanlar daha şanslı...