Forum Sohbet

:D o anda akılma gelen ilk kelime oydu :)
:D
çok şanslısın kardeşim silivri çok güzel bi yer diye duydum kısmetse ne zamna başlayacaksınız

allah razı olsun ben haziran diyorum en erken ama bilmiyorum tam olarak güzel bı yer mekan olarak sahili felan süper ama cte bıraz sıkıntılı çok gündem de olan bı yer
Evet arkadaşlar. hepinize hayırlı olsun. Dediğin gibi gündemde olan bir cezaevi. Göz önünde. Bir çok ünlü var orada.

amin kardeşim

mesajlaşma var kardeşim onu gördün mü ? soldaki profilinin altında 4 renk var sarı olan mesaj kutusu üyelere mesaj atmak için de üye profilinin altında özel mesaj gönder var oradan gönderebilirsin eger istediğin buysa ama chat diyorsan onu bilemem kolay gelsin

Arkadaşlar ikm kazanıpda başlayacak olanlar sizlere tavsiyem mevzuata göz atınız görevlerimiz haklarımız nelerdir nerede nasıl davranacagız bılıyorsunuz kı bizim görevimiz normal bir memurla aynı değil sorumlulugumuz oldukça fazla o yüzden araştırınız derim mesela gündem de olan dış güvenlik yasasına bı bakın orada silah hangi hallerde kullanılacagı felan hep yazıyor silahı dış güvenlikler kullanacak ama bı bakın derim

Çok garip milleti çok Devlet Memurluğu rüyalarımıza girer deriz ah ulan keşke olabilsem ondan sonra oluyoruz. Hemen direk söylediğimiz ilk söz Maaşı Ne Kadar daha sonra diyoruz ki nasıl rahatmı.V.s Şeyler buna Herkes Dahil Para bizim önceliğimiz olmuş. Neden Çünkü türkiyenin hayat şartları maalesef insanları ister istemez maddiyata yöneltti. Ama genel olarak Maddiyatı hep 1. sıraya koyan milletiz Ben buna Üzülüyorum Tamam arkadaşlar para önemli ama HER ŞEY PARA DEĞİL ( Made in TRABZON ) :)

herşey para değil ama herşey para aslında kardeş
İnsanın doğasında hep daha iyisi, hep daha güzeli, hep daha yüksek olanı vardır. Bu belki de olmalı. Çünkü insan yaşamında hep tek düzelikten sıkılır. İnişlerle yokuşlarla oyalanıp gideriz. Yoksa düz bir çizgide insan hep sıkılır. Tabi ölçü çerçevesinde. Helal dairesinde.

İnsanın doğasında hep daha iyisi, hep daha güzeli, hep daha yüksek olanı vardır. Bu belki de olmalı. Çünkü insan yaşamında hep tek düzelikten sıkılır. İnişlerle yokuşlarla oyalanıp gideriz. Yoksa düz bir çizgide insan hep sıkılır. Tabi ölçü çerçevesinde. Helal dairesinde.

Keskin helal sana kardeşim kafa dengimsin unutma :D

Keskin helal sana kardeşim kafa dengimsin unutma :D
Eyvallah kardeşim.

Yok. Benim soyadım keskin...

Anladım tamamdır bende kırıkkale keskin sandım
Kırıkkale-Keskin'den çok geçtim ama oralı değilim. Memleketim Samsun-Çarşamba- Hani şu çarşambayı sel aldı şarkısı var ya. İşte benim memleket orası...

Memleketim diye söylemiyorum ama Samsun güzel memlekettir. Karadeniz'in incisi diyelim. Baya bir tanıdık çıkacak herhalde. Samistal memleket samsun'mu?