Forum Sohbet

3D dediğin televizyon o kadar pahallı mı?

2500 tl kardeşim. geçen ay aldım.

Yakışııır :D

mesaj kutularınızı arada boşaltın. bazı üyelere mesaj atıyorum cevap gelmiyor. yani dolu olduğu için attığım mesajlar gitmiyor. üyelerin mesaj hakkı 20 tane böylede olunca hemen doluyor ilgilenin bir ara bu durumla :)

Evet benin dolmuş 20 tane olduğundan haberim olmadığı için silmemiştim. Ben de diyorum neden mesaj gelmiyor artık. ..

Baha

Yeni Üye
Arkadaşlar buğün şok olduğum bi olayla karşılaştım İKM ile alakası yok ama bir sürü gencin hakları yeniyor herkesle paylaşmak istedim.Devlet hastahanesinde bir personelle sohbet ettim.Adam imammış yıllar sonra hastahaneye kurumlar arası geçişle nakil olmuş.Şimdi Diyanet yine 3000 personel alacak artı 1000 tanede Kur'an Kursu Öğreticisi ve İmam Hatip alaçak.Her yıl bu kadar adam alınıyor belki daha fazla ve bu adamlar 1 yıl diyanette görev yapıp ordan kurumlar arası geçişle sizin ve benim atanabileçeğim kadroları dolduruyorlar.Şimdi soruyorum size arkadaşlar bu ülkede adalet var mı ? Varsa kime var bana daha hiç denk gelmedi.Din iman diyenler vatandaşın hakkını gaspediyorsa artık düzenin çivisi çıkmış

erol

Yeni Üye

kardeşim bence ikm ile çok alakası var, sen diyanetten bahsediyorsun ama şimdiden yani daha göreve başlamadan ben ne zaman ikm'den başka kuruma geçerim diyen bir sürü kişi var forumda, o yüzden bu tür şeyler her yerde olabiliyor, evet yanlış ama yasalar buna izin veriyorsa, düşündüğünü gerçekleştiren bir sürü insan çıkabiliyor, fakat şu bir gerçek bu sadece şimdi böyle değil, önceden de böyleydi şimdi de böyle.

Baha

Yeni Üye

kardeşim bence ikm ile çok alakası var, sen diyanetten bahsediyorsun ama şimdiden yani daha göreve başlamadan ben ne zaman ikm'den başka kuruma geçerim diyen bir sürü kişi var forumda, o yüzden bu tür şeyler her yerde olabiliyor, evet yanlış ama yasalar buna izin veriyorsa, düşündüğünü gerçekleştiren bir sürü insan çıkabiliyor, fakat şu bir gerçek bu sadece şimdi böyle değil, önceden de böyleydi şimdi de böyle.

Kardeşim tamam güzel söylüyorsun ama burda fark var.Ben ilahiyat bitirmedim ve burdaki insanlarda ilahiyat imam hatip vs. bitirmedi.Biz müezzinlik yada imamlık yapamayız.Benim altını çizdiğim nokta şu. bu adamlar önceden bizim bölümden alım yok diye ağlıyordu.Şimdi alım oluyo bir Camii ye 3 imam atanıyor.Daha da yetmiyor bu adamlar başka kurumlara nakil ile geçip benim önümü kapatıyor.Herkes kendi mesleğini yapamıyor.Benim branjımla ilgili atanacak bölümüm GİH. Bu adam benim alanıma geçiş yapmış ben nereyi tercih edeyim.Diyanete başvursam beni almazlar.İşte anlatmak istediğim deyinmek istediğim nokta bu.Adamlar kendi branjına atanıp ordan kurumunu değiştiriyor.Şuan bi ikm kurum arası geçiş yapsa en azından onun boşalttığı yere benim yada bir başkasının girme şansı var.Ama diyanete ben giremem asıl noktada bu

erol

Yeni Üye

Kardeşim tamam güzel söylüyorsun ama burda fark var.Ben ilahiyat bitirmedim ve burdaki insanlarda ilahiyat imam hatip vs. bitirmedi.Biz müezzinlik yada imamlık yapamayız.Benim altını çizdiğim nokta şu. bu adamlar önceden bizim bölümden alım yok diye ağlıyordu.Şimdi alım oluyo bir Camii ye 3 imam atanıyor.Daha da yetmiyor bu adamlar başka kurumlara nakil ile geçip benim önümü kapatıyor.Herkes kendi mesleğini yapamıyor.Benim branjımla ilgili atanacak bölümüm GİH. Bu adam benim alanıma geçiş yapmış ben nereyi tercih edeyim.Diyanete başvursam beni almazlar.İşte anlatmak istediğim deyinmek istediğim nokta bu.Adamlar kendi branjına atanıp ordan kurumunu değiştiriyor.Şuan bi ikm kurum arası geçiş yapsa en azından onun boşalttığı yere benim yada bir başkasının girme şansı var.Ama diyanete ben giremem asıl noktada bu
anlaşıldı şimdi konu kardeş nokta diyelim o zaman.

Adanada 6 yaşındaki küçücük bir çocuk gece saat 2 de polise sığınmış abisi kendisine dayak atıyormuş buna can dayanabilir mi ? insan kardeşinin üzerinde nasıl sigara söndürür 6 yaşındaki çocuk nereden bilir polise sığınmasını görüntülere bakınca ağlamamak elde değil allah yar ve yardımcısı olsun...
videoyu izlemek isterseniz bakınız allah belasını versin
Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.

yemek yiyordum tek başımaydım görünce gözümden yaşlar aktı ne iştah kaldı ne bişey kıyılır mı can can içim yandı çok üzüldüm

Bunu yapan şerefsize, haysiyetsize daha başka şeyler de demek isterdim ama forum kurallarına aykırı davranmayalım. Neler demek istediğimi anladınız herhalde ..!

arkadaslar güvenlık sorusturması bıttıgınde sadece arıyıp gel yarın baslamı dıcekler yoksa sitede felan yayınlancak mı bı teblıgat olarak?