Forum Sohbet

DASCI

Yeni Üye
yeni elazığ emniyet müdürlüğünü aradım soruştırma keğıtlarımız geldimi diye bi bilgi vermedi ama keğıtlarının ellerinde olduğunu söylediler
bilgi vermemiz yasak dedi *zipit*

arkadaşlar memursenin istediği zammı devlet düşürecek tahminim yüzde 10 da kalır oda ortalama 1500 tl maasımıza 150 lıra zamn dıyor :D allah izin verirse küsüratlarla felan 1700 bulacağız birde 1 ocak 2013 de kadro istiyorlar birde o gelirse ooo deme keyfimize :D

bende bugün haberlerde izledim...bu zamana kadar yansımayan zamlarıda faiziyle istiyorlar devletten...devlette buna binayen bu faiz yerine iki ayrı dilimde olan zamlardan birine % 1 olarak ekleyelim diyormuş...ve gelecek zamda % 4 ve % 3 olarak iki ayrı dilimi geçmez diye düşünüyorum ama inşallah dediğiniz gibi % 10 luK bid dilim olursa ne ala ...

inşallah olur da daha bi mutlu eder bizi

o durum ayrı kendilerine gelince akan sular durur...anında kendi maaşlarına istediği zammı yaparlar...onu geç mecliste 1.sınıf alakart sistemdeki yemek fiyatları o kadar komik ki ...biz dışarıda ekmek arası döner ayrana 5 tl verirken onlar 1.sınıf yemekleri minumum rakamlara yiyorlar...kısacası bunlar acınası gerçekler.
valla dediğin gibi onlar isterse akan sular durur hayırlısı bakalım