Forum Sohbet

bozok ben bırtane bedava sohbet ıcın adres vereyım sana sen ekle ıstersen onu buraya cok basit ve sadece buradakı ınsanlar sohbet edebılıyor baska yerde sohbet edenlerın yazısı gelenlerden degıl sadece forumun ıcındekıler sohbet edebılıyor uygulama cok guzel ben kendı sitemde uyguladım gayet iyiydi tavsite ederim isterseniz vereyim adresi bana ulaşırsan

gökan kardeş sitene bakabilir miyim mahsuru yoksa =) hangi sitemi kullandın, özelden ata bilir misin adresini ;)

önceden di metin2 ve canlı mac yayınlarının iddaa nın üzerine bi siteydi bıraktım kardeşim sitede kapanmıs ilgilenemedim işlerim yüzünden ama chat adresı nı yazayım guzel program
Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.

üye oluyorsun sitenin adını kaydettirip sana url veriyorlar sende sitene ekliyorsun yalnız senın sıtedekıler sohbete gırebılıyor sana özel

yok sevmedim bunu ben :D:D böyle başka siteye bağlı olarakdan chat kullanılmasını tavsiye etmiyorum. ya kodlayacaksın bi tane siten için ya da kodlanmış ücretsiz bulup ekleyeceksin. bnm dediği şuan aklıma gelmiyor ama bulurum onu. direk scripti siteye kuruyorsun ve php uyumlu olduğu için veritabanına bağlyorsun üye isen giriş yapıyorsun chat sayfasına ;) bnm sitede yine farklı bir tane var oda güzel :)

yok sevmedim bunu ben :D:D böyle başka siteye bağlı olarakdan chat kullanılmasını tavsiye etmiyorum. ya kodlayacaksın bi tane siten için ya da kodlanmış ücretsiz bulup ekleyeceksin. bnm dediği şuan aklıma gelmiyor ama bulurum onu. direk scripti siteye kuruyorsun ve php uyumlu olduğu için veritabanına bağlyorsun üye isen giriş yapıyorsun chat sayfasına ;) bnm sitede yine farklı bir tane var oda güzel :)

tamam işte bunu sitenede kodunu eklıyorsun sıtene gıren uye oluyor sohbet edıyor sıtende sıtene ozel cok guzel

tmm ama ana dosyalar o sitenin kendi sunucusunda. ordan çekiyor sohbeti. bnm dediğimde haricen bir üyeliğide gerek yok. direk sitedekiler kullanabiliyor ;) bnm sitedekini gösteriyim bi incele bak ;)

tmm ama ana dosyalar o sitenin kendi sunucusunda. ordan çekiyor sohbeti. bnm dediğimde haricen bir üyeliğide gerek yok. direk sitedekiler kullanabiliyor ;) bnm sitedekini gösteriyim bi incele bak ;)

bana mesaj atda ben bakayım sıtene

Arkadaşlar daha erken ama yinede söyleyeyim eger aramızdan biri hangi il olduğu fark etmez eğer aranırsa göreve başlamak için bizlerede haber verirse çok iyi olur

Eee bu forumun amaçlarında biri bu zaten aranmaya başlayın çatır çatır yazmaya başlarlar zaten :)

Eee bu forumun amaçlarında biri bu zaten aranmaya başlayın çatır çatır yazmaya başlarlar zaten :)

Bozok beklemek kadar zor bısey yokmus be kardeşim dıyordum tek kazanayım da 1 sene beklerım :D

bozok kardes bu forumun kurulus amacaları nedır tumunu paylasacak bırını bılıyormusun ?

yada ıkm meslegını sevdırmek ve toplum nazarında zalım gardıyan soylemını sılmek gıbı bır amacı var mı ?

Bizi ilgilendiren her şey olur niye olmasın ki şu an sadece haberleşme atama telaşı var üyelerimizn çoğunda herkes mesleğe bir adımını atsın konuşacağımız konuda değişir birlikte hedefimizi ortaya koyarız. Burası hepimizin paylaşım platformu neler yapacağımıza hep birlikte karar verelim ;)

Evet aynı heyecanlı bekleyişi daha geçen sene yaşadım telefonun başında çaresizce beklediğim anları anlatsam roman olur :)

Bizi ilgilendiren her şey olur niye olmasın ki şu an sadece haberleşme atama telaşı var üyelerimizn çoğunda herkes mesleğe bir adımını atsın konuşacağımız konuda değişir birlikte hedefimizi ortaya koyarız. Burası hepimizin paylaşım platformu neler yapacağımıza hep birlikte karar verelim ;)

bence bı yerleşelim gerisini hepbirlikte alırız kararımızı ama öncelikle en rahatsız oldugum konu infaz ve koruma memurunun insanlarda bır korktu ve iticilik bırakması bunu gerekli yayın kuruluşları olsun bazı yerlere çok yogun bı sekılde duyurmamız lazım

merak etmeyin yazacaktır arkadaşlar hemen buraya. az alım yapan yerler özellikle erken başlayabilir. 2 sene önce falan bayburt ilk başlamıştı