Alan sınavı ile kpss ile kalite ölçemezsin arkadasım kalite sınıfta belli olur ben selcuk ünv. eğitim fakultesi türkçe öğrt. mezunuyum 82 kpss ile bekliyorum bölümüm 89 da kapattı. Şimdi 40 la atanan pdrci kaliteli öğretmende 85 ile atananamayan Türkçe öğretmeni kalitesiz mi? Yapmayın kalite ölçülecekse pratikte ölçülmeli .... Alan sınavına gelince göreceksiniz meb kendi adamları yerleştirecek olay bu kadar basit meb bu ülkenin vasfını yitirmiş ölü kurumudur...........
KALİTE HİÇBİR TEST İLE ÖLÇÜLEMEZ BURADA CEVABIM TAMTAMBJK İÇİNDİR...BÖLÜMLER ARASI KARŞILAŞTIRMA DA YAPMIYORUZ...HEM EĞİTİMİ HEM FEN EDEBİYATI OLAN BÖLÜMLER İÇİN KONUŞUYORUZ...KONUYU SAPTIRMAYALIM...BİZ KENDİ ARAMIZDA YARIŞACAĞIZ ...FORMASYONU ALDIKTAN SONRA DA KİMSE DURDURAMAYACAK BİZİ... KORKULARI BU...ÖSS İLE ÖYS İLE KARŞILAŞTIRMA YAPANLARA SÖYLÜYORUZ ( O SINAVLARLA DAHA İYİ OLDUKLARINI SÖYLEYENLERE) EVET SİSTEM YANLIŞ MALASEF ELEMEK İÇİN TEST SİSTEMİ KULLANILIYOR
Alcapone kardeşim hepimiz kazandık İKM olduk hayırlısıyla boşverelim artık bunları

Bu konular tartış tartış bitmez