Bandırma ikm öğrencileri

ilginç 4 alınana baktım ama yüksek puanlılar var bunlardan bir tanesi bile atanmadımı ya ilginç oğlu ilginç ya sölemiyor kimse...atandığını

yüksek puanlı olanların hepsi duruyor 10 kişi 85 puan üstü meslek lisesi 2 ve 4 yıllık bunlardan bir tanesi bile atanmadımı yani ya şimdi yada atandı söylemiyor...

öncelikle gözümüz aydın arkadaşlar. uzaktan gelenler geçici kayıttan sonra eğitim merkezlerine hemen yerleşebiliyorlar mı yoksa 30 temmuz gününe kadar beklemek gerekiyor mu?

madada iddaa oran verse senin çağrılmana 1.05 falav verirdi, ben tüm kazananların eğitime başlayacağına inanmıyorum, biraz sabırlı ol kendini parçalama buralarda :) gelmeye mutlaka olacaktır, diğer konuya gelince devlette işlemler kaplumbağa hızındadır ama hiç bir zaman yolundan şaşmaz, sabredin tatiliniz yapın, son bahara doğru başlarsınız.

mrb arkadaşlar ben k.maraş ta eğitime başlıyacagım 3 eylülde ama göreve başlama tarihlerimiz farklı olucak galiba.Bide temmuzda başlayanla göre ortalama 10 gün fazla eğitim görüyoruz kurban bayramı tatili felan bundan dolayı olsa gerek.

narkoz
haklısın doğru diyorsun ama bekliyoruz bakalım arıyorum bilgi vermiyorlarki...
hayırlısı kendimi parçalamıyorum hayırlısı ama ben önceden bilgi duymak amacım yani iki ayağım bir pabuca girmemesi için uğraşım.

Sessizdevrim ben 3 eylul de maraşta eğitime başlıyacam. Temmuz da başlıyacak olan arkadaşlar bizden önce göreve başlayacaklar biraz şaçma bi durum olmuyo mu nedersin?

arkadaşlar. Bu noterden yapacağımız senet üzerinde para falan hiçbirşey yazmıyor.o kağıdı nasıl dolduruyoruz.daha önce noterden yapan bilenler ayrıntılı anlatırsa çok makbule geçer.

arkadaslar evet sizin bi ay sonra baslamanız sacma bızde ısterdık hepımız aynı anda baslayalım ama kısmet işte bundada vardır bı hayır yani şans işte birilerine denk geldı bence isyan etmeye hıc gerek yok oturun evınızde orucunuzu tutun bayramınızı yapın sonra rahat rahat gelırsınız. umarım egıtım merkezlerınde oruc tutanlar için kolaylık saglarlar.

İstanbul un 30 Temmuz'da başlayacak olmasının nedeni bizim eğitimin 27 Temmuz'da bitecek olması. Kahramanmaraş Eğitim Merkezi'nde idare memurluğu öğrencileri var bildiğim. 1 ay geç başlayacak olmasının gerekçesi odur bence.