Bandırma ikm öğrencileri

ikm öğrencisi olup ikm olan bir arkadaşıma derslerle ilgili bazı şeyler sordum, dediğini aynen söylüyorum;
kardeş kalma falan yok, ben daha bugüne kadar eğitimi bitiremeyen, başarısız olan adam görmedim, eğitimi terk eden oldu fakat son güne kadar devam edipte elenen kimseyi ne gördüm nede duydum :))

ama ayın kaçı oldu ilan yayınlanmadı diyelim 23-28 arası kayıt hangi ara gideceksin hangi ara kayıt yaptıracaksın bu neye benziyor düşündünüzmü bilmiyorum.başvuru yaparkende ilan açıklandı ertesi gün boy kilo vardı bunun gibi bir şey olacak heralde

Bence de bu kayıt iş bayramdan sonraya kaldı... yoksa dediğiniz gibi kayıtları 1 haftaya sığdırmak imkansız gibi bir şey. üstelik ramazanda pek kolay da olmayacak

bulunduğunuz ilde noterden senet işini yaparsanız kayıt yarım saat bile sürmüyor arkadaşlar... boşuna telaş yapmayın. yarın kayıt yazısı çıkacaktır..

bencede Arkadaslar ya ne var bunda bu kadar abartcak 1hafta bence yeterli bi süre yani bızden savcılık kagıdı heyet raporu arsıv arastırması cart curt istemıyolarkı onları zatewn verdık en fazla 2tane resım ısterler baska ne ıstıuceklerkı goturup senetle bırlıkte teslım ederız al sana kayıt ıste

16 temmuzdan beri bekliyoruz dediğim gibi ben artık bayramdan önce hiçbir şey beklemiyorum. Ama umarım siz haklı çıkarsınız

Odalarda bulundurulması yasak eşya ve sigara

Eğitim Merkezimiz oda,koridor,dersliklerin bulunduğu kafeterya ve diğer kapalı alanlarda sigara içilmesi yasaktır. Açık alanlarda içilen sigaraların izmaritleri kesinlikle yerlere atılmamalı bu amaçla kurumumuz muhtelif yerlerinde bulunan çöp kutularına izmarit söndürme yerinde sigara söndürüldükten sonra atılmalıdır.

Odalarda oyun kağıdı,okey vb. oyun aletleri bulundurulması ve oynanması Yönetmeliğimiz gereği yasaktır ve ilgililer hakkında idari işlem yapılır.

Kurumuzda kursiyerlerimiz, sıcak su ihtiyaçlarını bloklarda bulunan su sebillerinden karşılamak durumundadır. Elektrikli su ısıtıcılarının kullanımı yasaktır.

Eğitim süresince ruhsatlı silahlarınızı, değerli eşya ve üzerinizde taşımak istemediğiniz yüksek miktarda parayı öğrenci işlerine tutanakla teslim ediniz. Kurum personelimiz çelik kasada muhafaza altına aldığı bu malzemeyi eğitim sonrasında size teslim edecektir.

Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.