Bandırma ikm öğrencileri

13 ders arkadaş bu nedir ya.valla ben işi bırakacaktım bu hafta ama biraz düşünmem gerekecek galiba.bir dersten bile kalsan başarız sayılacaksak yerim ben böyle işi..

13 ders ve dersler akademik 70 biraz yüksek olmuş ama oturup kafa patlatıp çalışınca olur ii ders çalışılması gerekiyor demekki konuları yutmak gerek

etütlerinizde olucak ayrıca yatılı olucağı için çalışma imkanınız çok. hepsi sözel dersler biraz fazla vakit ayırırsanız çok rahat verirsiniz. bende adalet myo okuyorum. dersler aynı... rahatta geçiyorum ;)

oturup çalışırsan geçersin kafa yoracaksın hukuksal dersler kavram olarak ayrıntıdır. çalışmayı sevmekten geçer sıkılmamak elde değil alayı sözel sıkı çalışmayan adam kalır ama tabi.

akak

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Eğitimden kalan var mı? bilgisi olan var mı acaba? Sonuç olarak riskli bir durum.
Sözel ders konusunda da ciddi sıkıntım var. Sayısal olsa bir kere bakmak bile yeterdi.

Madada haklısın galiba kağıda birkac kelime bişey yaz zaten puanı kaparsin.yoksa o kadar kişiyi birakmak istemezler..

aöf de gördüm örgün eğitimde gördüm ama aöf de test ve bence klasik daha iyi derim :D aöf de çalışmazsan geçemiyorsun illet bir şey çünkü test ama klasik örgün de üç beş bir şey yazarsın puan alırsın yine..

neyse konu saptı,
herkesin hakkında hayırlısı mübarek günler başlıyor

bu yedeklerden ses yok yahu bandırma 4 yedek aldı kaldı.yok mu kpss atanan feragat eden 370 insandan atanan yok mu ya imkansız 8 kişi var 85+ puanda 2 ve 4 yıllık ve üstüne 4-5 kişide 80-83 aralığında meslek liseli cabası mutlaka atanan var ama sesleri çıkmıyor arkadaşlar sizlere sesleniyorum eğer atandıysanız bunu bandırmaya bildirinde sıra biz egelsin :(:(

Arkadaşlar erzurum eğitim merkezinin sitesinde sınav yönetmeliğine baktim 100 soru üzerinden 2 sınav olduğunu puan sınırıda 60 diyo bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Vizede klasik de yapıldı ama finalde okuma zaman problemi olacağı için tamamı test kararı alındı. Vizeden 100 bile alsanız finalden 70'in altında alan büte kalıyor. kriminoloji diye ayrıca bir ders yok. Psikolojinin içerisinde yer alıyor. Kayıttan önce 2 kefil bulun. Etütler bizim dönemimizde hiç verimli geçmedi. anket yapıldı dün. Etütlerin kaldırılmasını istedi arkadaşlar. Kahvaltı çok zayıf geldi bize. Bıkkınlık verecektir size de. öğle akşam çok fazla tavuk yediğimizi biliyoruz. Gıdaklama geyik konusu olmuştu. öğretmenler çok iyi. günlük 6 saat ders işleniyor. İnter kafesi ise sorunlu. Bir gelip çok gittiği oluyor. İstikrarı yok. Odalar gayet iyi. Tabi kullanımız da önemli olacak.

peki sözleşmeyi imzaladıktan sonra herhanfi bir nedenle ayrılmamız icap etse belirtilen fiyatın tamamını mı yoksa bize o güne kadar ne kadar masraf yapıldıysa onun iki katını mı ödüyoruz. bilginiz var nı?