Bandırma ikm öğrencileri

zanlımca boşuna bekliyoruz, bu iş ağustos sonunu bulacaktır, demedi demeyin, 16-23 temmuz falan dolaşıyordu, kesin bilgi deniliyordu, kimseyi zan altında bırakmak veya kimseyi kötümser yapmak değil amacım lakin tüm bilgi sanılan şeyler hurafeye benziyor, 30 temmuza şurda 12 gün kalmış, hiç mantıklı mı o tarihte başlayacak olması, kimseye herhangi bir tavsiyede de bulunamam ama boşuna beklemeyin bence, herkese bol sabır diliyorum...

o kadar ümitsizlik yaptım ama sanırım, 23-27 temmuz arası kayıtlar olacakmış, 30 temmuzda da eğitim başlıyacakmış

enaz 20kısı aramıs hepsınede 30temmuzda baslıcaksınız denmıs ben aradım banada aynısını soyledıler bence bekleyelım gorelım 2gun sonra hersey bellı olcak ama bence 30temmuzda baslıcak insAllah

İstanbul Eğitim Merkezi'inde İkm Öğrencisiyim. Sadece son sayfa yorumlarına göz attım. Biz de kazandığımızda sizler gibi arardık. Dedikleri gibi de çıktı. Cte nin eğitim takvimindeki gibi başladık. Aramışsınız ama buna rağmen eminsizlik mi diyeyim güvensizlik mi adını siz koyun. Haftaya biz final sınavlarını olurken sizler kayıt yaptıracaksınız. 30 Temmuz'da da eğitim başlayacak.

yelken sağolasın verdiğin bilgiler için. bir kaçta eğitim merkezi hakkında bilgilendirme yaparsan arkadaşlara yabancılık çekmezler ;)

İlk sınav derken vizeyi kastettiniz sanırım. 70'in altı zayıf olarak kabul ediliyor. Çok kişi var. Zaten 13 ders. Zayıfı olmayan (70'in altı) çok azdır. Bilgilendiririm. Aklınıza geleni sorun arkadaşlar.

13 dersten ayrı ayrı mı oluyo sınav.ben 100 soru soruluyo 60 alan geçiyo diye biliyorum.yelken senin dedigin gibiyse işimiz zor nasıl alicaz 13 dersten 70 çok sakat bi durum.

yelkenin dediği gibi derslerin geçme alt sınırı 70 . onun altı başarısız sayılıyor. her dersten ayrı sınav olunuyor