Bakırköy komisyonu adayları

hayır olucak canım ama daha yeni alım oldugu için subata falan kalabilir.herseyde bir hayır vardır ve herşeyin bir zamanı vardır tatlım.Allah herşeyi kararlamıştır sen hiç sıkma canını

Geçen sene de bu zamanlardı. Millet alım olmayacak galiba deyip deyip duruyordu. Aralık'ın son günlerinde Adalet Bakanı Mart ayında yaklaşık 6000 civarında İnfaz Koruma Memuru alımı olacak dedi. O konuşmasının ardından akşam saat 8 gibi alım ilanı çıktı. Ama dediği gibi sayı 6000 değildi. 4200 kişiydi ama sonuçta ilan çıktı yani. Yine böyle olacağını düşünüyorum ben. İlan yine Aralık'ın son günlerinde çıkacak başvurularda yeni yılda olur. Benim alımın olacağına inandıran şey bu alımda Silivri'nin 10 kişi alması. Her sene 300-400 kişi alan Silivri'de 10 kişilik mi eksik vardı. Bu sebeplerden dolayı ben olacağını düşünüyorum. İnşallah yanılmam. Bu alımda cte genel müdürlüğü denetimli serbestlik yasasıyla kendisine verilen kadroları kullandı. Bu kadrolar 2012 bütçe kanununa tabi değildi. Şimdi 2013 bütçe kanunu kabul edildi. Bundan sonraki bütün alımlar bu kanuna tabi olarak yapılacak. Yani yeni bir bütçe kanunu yeni alımlar demek.

yaş kaç :) hiç koymasın bence kısmetimizde varsa oluak yoksa elden bişey gelmez

Yaş 23... Pomemde elendim, ikm öğrenciliğinde elendim, bakalım sırada ne var bekliyoruz :)

inşallah gardaşım
ebru olsun da gene gelem istanbula:)
Ben ist.da olmicam ama sen bu sefer edirneye gel bence evde var :)

ben gelcem edırneye:) ben ben :)
yazında saroza tatıle gıtcez :) maasları yıcezz:)

arkadaslar moralinizi asla bozmayin ben mulakatta 7. kez gireni gordum cocuk hala ayni istekle hazirlaniyordu .... sadece nereyi eksik yapiyorsunuz iyi dusunun ...her zaman soyluyorum ses tonu cok onemli ...benim hic torpilim falan yoktu mulakat notum 100 geldi listedeki arkadaslar hala inanmiyor torpilim olmadigina ...yahu yemin ederim yoktu ..ama bir donem tiyatroya gitmistim ve ses kontrolum iyidir ...kisa ve net cumlelerle sesinizi hakim olun yeter...sevgilerle

Valla benim ses tonum cok iyiydi soruları bilemedim onu önemsemiyorum zaten,onları bilince gardiyanlıgı yapabilicem diye birşey yok bilmeyincede yapamicam demek değil..Valla istiyoruz arkadaşım bunun içinde elimizden geleni yapacağız Gerisi de artık Allaha kalmış

İnfaz ve Koruma Memuru tanımı kaç yılında verildi ?

T.C.Resmi Gazete 13 Ağustos 1984 pazartesi Sayı: 18488 Mükerrer Bakanlar kurulu Kararı ,Karar sayısı 84/8311 Ekli cetvellerde sınıfı, unvanı, derecesi ve sayısı gösterilen kadroların 190 sayılıKanun Hükmünde Kararnameye eklenmesi ve mevcut kadrolara ilave olarak ihdas olunan kadroların ilişik kararda belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması; mezkűr Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 2 nci maddesi hükmüne göre, Bakanlar Kurulunca 18/7/1984 tarihinde kararlaştırılmıştır.Adalet Bakanı Mehmet Necat Eldem imzalı Bakanlar Kurulu Kararı ile 1984 yılında İnfaz ve koruma Memuru tanımı kullanılmaya başlanmıştır..

GARDİYAN DEĞİL İNFAZ KORUMA MEMURU LÜTFEN DİKKAT EDELİM!!!

agzımdan öyle çıkmış devrim pardon.
bana mülakatta ustune basa basa gardiyan dediler ama onları bozmamak adına gardiyan değil ikm diyemedim çok uyuz oldum

bnede gardiyanlık demelerinden nefret ediyorum soranlara infaz ve koruma memuru oldum diyorum o ney ki diyorlar *eek*gardiyanlık deyince hımm deyip ağız göz büküyorlar*neutral* bu sefer tamamen uyuz oluyorum