ANKARA KOMİSYONU ADAYLARI

ankara da da aynı durum söz konusu 60 kişi çağırıldı boy kilo ölçümüne elene elene sözlü mülakata 38 kişi kalmış ee tabi bu da bizim işimize gelmedi değil az da olsa şansımız arttı :)

sözleşmeli alımda aylarca güvenlik soruşturması bekleniyor en son mersin başladı temmuz ayında
peki öğrenciliği kazananlar ne kadar sürede eğitime alınıyor onlarda aylarca sürüyor mu ?

Kazanalım da hayırlısıyla 3 ay bekleyelim ya. Yalnız ben bu kadar beklendiğini bilmiyordum. 1 ay sürmez mi en fazla arşiv araştırması? 3 ay nedir ya?

Evet geçen alımlarda arşiv araştırmasını bekleyenleri face grubu üzerinden takip etmiştim, çok sabırsızlanıyorlar ama. Kazandıktan sonra inşaAllah o 3 ay nedir yahu? Bunca yıl özel sektörde ezilmişiz ve şahsım hâla ezilmekte. Ömrümün en güzel 3 ayı bile olabilir diye düşünüyorum nasip olursa. : )

arkadaşlar mülakatlara gidip gelen var mı aranızda. neler sordular . birer birermi alıyorlar içeriye, yoksa daha mı değişik. uzun mu sürüyor kısa mı sürüyor mülakat zamanı. şimdiden bilgi verenlere teşekkürler.

valla kesin hiç birini çıkarmamışlardır dışarı.. telefonda yasak... bekliyoruz bakalım ne sordular ama ankara komisyonunun soruları aşağı yukarı her sene aynı 2 veya 3 soru sormuşlardır...

ankara komisyonu bir günde kaç kişiyi sınav yapabiliyor acaba, bizi vermişler cuma günü saat 13:00 e benim sıra 80 civarında acaba yetişirmi yoksa pazartesiye sarkar mı?

ben daha bundan oncekı alımda ankarada gırdım mulakata kutuphaneye alıolar kutuphane ıcınde bı oda daha war komısyon orda teker teker alıolar ıcerıye genelde aynı soru soruluyo zorlu gıcık bı komısyon deıl bı tane gorevle ılgılı bı tane tarıh bı de genel kultur soruyolar rahat gırın ben hıc calısmadan gırmıstım bıldıgım yerden geldı soruları fazla takmayınnn olurmu yeterkı kendınızden emın durus sergıleyınn

arkadaşlar ben girdim kanunsuz emirle kadınlara seçme hakkı verilmesinin tarihini sordu ilk başta bana okul öncesinde okuyorsun niye geldin gardiyanlığa dedi ben de paraya ihtiyacım var dedim peki kızlar seni taciz ediyo mu kızların sayısı çok olur dedi ben de ilgilenmiyorum o konularla dedim sorular bitince gönderdi mülakat çabuk bitti sorularla alakası yok onu anladım askerlik yapana olumlu davranmışlar artık 2. olursam iyi.yoksa sözleşmeliye başvuracam

cevap verip verememek çok önemlimi benim asıl merak ettiğim konu o aslında. bazen şurada okurken bile bildiğim şeyi bilmiyorum gibi okuyorum sanki hiç duymamışım gibi geliyor :)))

bakırköy komisyonunda soru çeşidi fazla ama ankara komisyonunda sabit sorular sorulmuş yada buraya yazmıyorlar bende 21 inde girecem mülakata,herkese başarılar