İKM ŞEHİTLERİNE YARDIM KAMPANYASI

Kayıt
4 Ocak 2012
Mesajlar
2.130
Beğeniler
1
Şehir
eskişehir
#1
Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan İnfaz ve Koruma Memurlarının aileleri ve aynı saldırıda yaralanan meslektaşlarımız için Ceza İnfaz Kurumları Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (CİPDER) tarafından bir yardım kampanyası başlatıldı.
Konuya ilişkin CİPDER Genel Başkanı Bekir Alanoğlu yazılı açıklamada bulunarak bütün Ceza İnfaz Personellerinden destek istedi.
Bekir Alanoğlu'nun açıklaması şöyle:
20.08.2012 Tarihinde Gaziantep ilimizde haince yapılan terör amaçlı saldırı sonucu meydana gelen patlamada E Tipi ve H Tipi Ceza İnfaz Kurumlarındaki görevlerine gitmekte olan 3 infaz koruma memuru görev şehidi olmuş, 7 infaz koruma memuru yaralanmıştır.
Dernek Yönetim Kurulunca haince yapılan bu saldırı haber alındığı anda Gaziantep iline hareket edilmiş, şehitlerimizin cenaze törenine katılınmış ve yaralanan çalışanlarımız değişik hastanelerde ziyaret edilmiştir. Dernek yönetimi zaman geçirmeden artık bizlerin emaneti olan şehitlerimizin yakınlarına katkı sağlamak, yaralarını bir nebze olsun meslektaşları olarak bizler tarafından sarılması amacıyla gerekli yasal izin alınarak Türkiye genelinde tüm çalışanlarımızın katılacağı yardım kampanyası başlatılmıştır.
Başta kurum Müdürlerimiz olmak üzere bu kampanyaya tüm meslektaşlarımızın destek vereceklerine olan inancımız tamdır. Yardım kampanyamızın istenilen amaca ulaşabilmesi için tüm çalışanlarımızın haberdar edilmesi, az çok demeden katkı yapmalarının sağlanması, bu şekildeki yardımlaşmaların başarıya ulaşması aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin göstergesi olacaktır. Şehitlerimizin yakınları ve yaralılarımız için başlatılan bu yardım kampanya hesabına gerekli yardımların yatırılmasını bekler,
Çalışmalarınızda başarılar diler, gereğini arz ve rica ederim.

BANKA HESAP NO: Vakıflar Bankası H.S.Y.K.Bağlı Şubesi

TR120001500158007300164436

Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.
 
Kayıt
10 Mart 2012
Mesajlar
51
Beğeniler
0
#2
biz ankara eğitim merkezinde topluyoruz, bitmek üzere. değerli meslektaşlarımıza allah tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum.
 
Yukarı Alt