Arkadaşlar varmısınız hep birlikte bir sinerji olusturmaya!!! Bir fikir sadece Yurt genelinde tüm infaz korma memuru arkadaslarmzla irtibata geçerek belli bir tarihte etkinlik oluşturalım tüm sosyal paylasım sitelerinden arkadaşlara duyurarak bulunduğumuz kurumlarda sabah duyarlı kapıdan içeri girerken elimizde A4 boyutunda "biz infaz koruma memurları özlük haklarmzı istiyoruz" diye bir afiş olusturalım bunu bir hafta boyunca kamerralara göstererek gerçeklestırelım inanın kurum müdürleri engel dahi olamaz bu görüntüleri genel mudurluge gönderecektır emellerımıze bu sayede kavuşabilirız bu ne bir greev nede bir eylemdir sadece hakkımız olanı iştıyoruz...
denetimli serbestlik yasası resmi gazetede yayılandı, ceza evlerindeki ikm arkadaşların yükü biraz olsun hafifleyecek gibi, bizim gibi Dsm'de çalışan ikm lerin oldukça yoğun olan işi dahada ağırlaşacak Allah herkesin yardımcısı olsun.
yeni basım 2012 2013 657 devlet memurları kanunu vw 5275 sayılı ceza infaz kanunu hukuku kitaplarını almak istiyorum güzel konu anlatımlı hangi yazarları kitapları tavsiye ediyorsunuz
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum bi sorum olucak sizlere ben kendi istegimle uzman cavuşlugu bıraktım 4 yıl yaptım şimdi acıktan biyere yerleşemedim koruma infaz memurluguna geçişlerimiz varmı yada uzmanlıkdan gecen arkadaşlar varmı bilgilendirirseniz sevinirim