merkeziye başvurdum ama bişey çıkacağını sanmıyorum.bn şimdi üni okuyorum ve lise düzeyinden aldım bu puanı.seçilirsem göreve başlayamam mı.en az iki yıllık mezunu olman lazım diyorlar
arkadaşlar bir önemli bilgi vermek istiyorum 2010 kpss de alınan 80 puan 2012 kpss de alınan 77 puana denk geliyor başarı sıralaması bakımından bu yıl puanlar çok düştü bana yer gelmez 75 ile 73 ile diyenler bunu göz ardı etmeyiniz.
özkan haklı puanlar cok düşük 90 la 100 puan arasında 500 kişi falan var.onlarda merkezi atamalarda gider puanı 85 le 90 arası olanlar ikm yi seçmezler.ikmde en yüksek puanlar 80-85 arası olur.72-73 le cok rahat mülakata kalırsınız
bu kadar çabuk .... cık cık cık... çok fazla takmayın daha ne 1 haftalar 1,2,3,4,5 aylar beklicksnz
aynen katılıyorum biz kaç ay forumdan çıkmamıştık acaba çagırılan oldumu diye
şimdi baktım bende puanlar uçmuş ya önlisansta en düşük 86 gördüm sgk istanbuldu oda birde şöför 83 gördüm zaten kpssdenyerleşmek istiyorsanız 88 aşşağısı olmaz die düşünüyorum kimileride kendi ilinde kadro açılana kadar tercih yapmıyor yani daha çok böyle yüksek puanlar görücez alımlarda zaten 80 küsürdü benim puan benim gönlümde ikm var o nedenle tecih yapmamıştım ypsamda gelmezmiş en son alımlarda tercih yaparım ikm olmazsam