Cezaevlerine Operasyon Yapıldı

kardelenkurt

Kurucu
Yetkili Kişi
Kayıt
13 Kasım 2011
Mesajlar
349
Beğeniler
17
Yaş
37
Şehir
Ankara
#1
İstanbul'da cezaevlerine tutukluların kullanması için cep telefonu, uyuşturucu madde ve kesici aletler sokak çeteye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında Silivri Ceza İnfaz Kurumu, Kartal Yarı Açık Cezaevi, Maltepe ve Metris Cezaevlerinde görevli infaz koruma memurlarının da bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

15 KAMU GÖREVLİSİ, 20 ÇETE ÜYESİ GÖZALTINDA

Edinilen bilgilere göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çete üyeliğinden sabıkalı A.D.'yi bir süre önce teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan takipte, A.D.'nin kamu görevlilerini kullanarak hapishanelere cep telefonu, kesici alet, uyuşturucu madde ve yasadışı materyal soktuğu tespit edildi. Yapılan takibin ardından çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, aralarında Silivri 1 Nolu L Tipi Ceza İnfaz Kurumu ikinci müdürü Y.Ç.K., Cezaevi Müdür Yardımcıları, Kartal Yarı Açık Cezaevi Müdürü, Müdür Yardımcısı, Maltepe Cezaevi Müdür Yardımcısı ve infaz koruma memurları, polis memurlarının da bulunduğu 15 kamu görevlisi gözaltına alındı. Operasyonda, çetenin 20 üyesinin de evlerine yapılan şafak baskınıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-cezaevi-mudurunun-de-aralarinda-bulundugu-30-kisi-4834630/
 
Kayıt
13 Kasım 2012
Mesajlar
294
Beğeniler
0
#2
Arkadaşlar, mahkumu hastaneye diye nasıl çıkarabiliyor 2. müdürler? Mahkum hem hastanede değil hem kurumda. Bu nasıl anlaşılamayabiliyor?

Dış güvenlik görevlileri jandarma değil mi? Mahkumu nasıl başıboş bırakabiliyorlar? Bir izah edebilir misiniz?
 
Yukarı Alt