2 Şehir, 3 Şehit

Kayıt
4 Ocak 2012
Mesajlar
2.130
Beğeniler
1
Şehir
eskişehir
#1
Şırnak ve Hakkari'de teröristlerle yaşanan çatışmada 3 şehit verdik.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Kato Dağı'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir şehit oldu, 1 uzman çavuş da yaralandı. Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde ise teröristlerin araziye döşediği mayına basan geçici köy korucusu Arif Güngen şehit oldu, 1 korucu yaralandı.

Kato Dağı'ndaki PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için önceki gün bölgeye Bolu Dağ Komando Tugay Komutanlığı'ndan gelen komandoların da katıldığı hava destekli operasyon başlatıldı.

Operasyon kapsamında dün gece bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir şehit olurken 1 uzman çavuş da yaralandı.

Bölgeye havadan ve karadan birlikler sevk edildi. Çatışmalar gece boyunca sürdü. PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra helikopterler tarafından ateş altına alınıp bombalandı. Havanın aydınlanmasıyla birlikte operasyon genişletilirken çatışmaların yer yer sürdüğü öğrenildi.

Operasyon sırasında geçici köy korucusu Arif Güngen, teröristlerin araziye tuzakladığı mayına basarak şehit olurken korucu Mehmet Bektaş da yaralandı. Bektaş, Şırnak Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu.

PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, Çukurca ilçesine bağlı Kavuşak-Hantepe bölgesinde bir grup teröristle sıcak temas sağladı. Çatışmada Piyade Uzman Çavuş Erol Şahin şehit oldu.

Helikopterle Hakkari'ye getirilen şehidin cenazesi, buradan memleketi Balıkesir'e gönderilecek. Çatışmanın devam ettiği bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon sürüyor.

Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.
 
Kayıt
18 Mart 2012
Mesajlar
23
Beğeniler
0
#2
Bu sefer bi şey yazmıyım dedim ama dayanamadım
Şehit Bizim Şehitimiz Allah Rahmet Eylesin... Ama söylenecek tek söz bu olmamalı gençlik birçok konuda olduğu gibi siyasi ve güncel konular üzerindede fikir sahibi olunmalı bazı konular tartışılmalı eleştirilmeli kısacası duyarlı olunmalı.. ama malesef koyun gibi yaşamayıp bi şeyleri eleştirdiğin zaman yanlış yapılan işler hakkında fikrini söyleyip muhalefet yaptığın zaman uzun uzun Uyarılar falan yayınlanıyor site triplere giriyo memura yakışmayan şeyler oluyo falan...
 
Kayıt
10 Nisan 2012
Mesajlar
11
Beğeniler
0
#3
aynen katılıyorum şehitlerimize allah rahmet etsin askerliğimi komando olarak yaptım o dağlarda sırtında 15 kg yürümek ne demek gecenin ayazında uykusuz tir titreyerek beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim,bizim kimseye verecek toprağımız yok gidin devletiniz ner de isterseniz kurun......
 
Kayıt
2 Nisan 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#4
Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Benim kardeşimde şu an hakkari yüksekovada asker gideli 1 hafta oldu daha 11 ayı var hergün sıkıntıyla geçiyor çok zor bir durumm hem onlar için hemde bizim gibi aileler için. Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
 
Kayıt
5 Mart 2012
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#6
Allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun.Biz ne kadar üzülsekte ateş düştüğü yeri yakar allah ailesine sabır versin
 
Kayıt
2 Nisan 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#8
şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine bol bol sabır diliyorum. Şehit er yaşar doymuş köylüm oluyo çok kötü bi duygu Allah ailesine sabır versin. kardeşimde hakkari şemdinlide asker tüm askerle
rimize Allah güç kuvvet versin
 
Kayıt
3 Mayıs 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#9
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'tan RAHMET ailelerine baş sağlığı diliyoruz askerlerimizin ALLAH yar ve yardımcısı olsun.....
 
Yukarı Alt