İnfaz koruma botlarını üreten firma kazandı

Kayıt
3 Mart 2012
Mesajlar
559
Beğeniler
0
#1
İhaleyi İnfaz ve Koruma Memurlarının botlarını üreten firma kazandı.

İngiliz Savunma Bakanlığı tarafından açılan ciro bazında dünyanın en büyük askeri bot alım ihalesini Yakupoğlu Tekstil ve Deri Sanayi A.Ş (YDS) kazandı.
80 milyon dolarlık ihalede 47 firma arasında öne çıkarak İngiltere ordusunun resmi tedarikçisi olmaya hak kazanan YDS, 4 yıl boyunca yaklaşık 300 bin çift botu İngiltere ordusu için üretecek.
İhale kapsamında ilk aşamada firmaların kapasite, üretim kabiliyeti, Ar-Ge kabiliyeti, finansal yeterlilik, tedarik zinciri gücü gibi özellikleri baz alınarak 33 firma elendi. Başarılı olan 14 firmadan, soğuk iklim, çöl ve zor doğa koşullarına uygun bot numuneleri hazırlamaları istendi.
Yaklaşık 2 yıl boyunca Kolombiya, Norveç, Afganistan gibi ülkelerde yapılan yürüyüş ve kullanım testleri sonucunda ürünleri başarılı olan YDS, İngiltere ordusunun resmi tedarikçisi olarak seçildi.




 
Kayıt
4 Ocak 2012
Mesajlar
2.130
Beğeniler
1
Şehir
eskişehir
#2
ankara eğitim merkezi sayfasına girerseniz... 2. dönem ikm öğrencileri genel müdürlüğü ziyaret etmiş.. üzerlerinde yeni kıyafetler var..
 
Kayıt
12 Mart 2012
Mesajlar
81
Beğeniler
0
#3
bu yakup oğlu deri sanayi askerlik yaptığım dönemde giydiğim botun üreticisiydi, gerçi bizim giydiğimiz bot hiç rahat değildi ama kaya gibi sağlamdı.
 
Kayıt
3 Mart 2012
Mesajlar
559
Beğeniler
0
#4
Bize yapılan botlar özel üretim. Hafif ve kullanışlı diyorlar. Bakalım göreceğiz zamanı gelince...
 
Kayıt
6 Ocak 2013
Mesajlar
89
Beğeniler
0
#7


valla gayet güzel bende beğendim... forum anketinde beğenmeyenler neyi beğenmemiş hayret ettim.. eski botları bilmiyorlar galiba :)

askerde o botlardan giydim yaz kıs sıkıntı yaratmadı ayagda terletmiyo :)
 

dvtayd

Yeni Üye
Kayıt
15 Ocak 2013
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#9
ingiltereye bizim botları numune olarak gönderseler hayattta alamazlardı o ihaleyi onşara giden daha kalitelidir kesin.
bir kere karda çok kayıyor çok düştüm. sıcakta nasıl olacak yazın görecedğiz
 
Kayıt
9 Ocak 2012
Mesajlar
30
Beğeniler
0
#10



ne hafifi ya eşimin botu 43 numara ve tam 1,5 kilo yazlıkta aynı 1,5 kilo evde hassas tartıyla tarttım çünkü eline alınca bile ağır geliyo ben bu kışlık gömleğin yerine geçen şeyi hiç beğenmedim bir yıkamalık gerçekten o ne öyle ya artık çoğaldığı zaman gelen misafire pijama niyetine veririz *lol*
 
Yukarı Alt