Dış güvenlik yasa tasarısı

ixir58

Yeni Üye
Kayıt
29 Ekim 2013
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#1
arkadaşlar dış güvenlik hakkında son gelişmelerden haberdar olan var mı? ne zaman gerçekleşecekmiş bu olay!!
 

kardelenkurt

Kurucu
Yetkili Kişi
Kayıt
13 Kasım 2011
Mesajlar
349
Beğeniler
17
Yaş
37
Şehir
Ankara
#2
Tasarı meclise gönderildiğinde Bülent Arınç daha önce kadük kalan yasamızı en yakında zamanda geçireceklerini söylemişlerdi. Kadük kalan tek yasa da bizim dış güvenlik yasa tasarısıdır. Ondan beri tasarı hala mecliste komisyonlarda halen duruyor yani.


Değişen gündem ile şuan yine unutulduk. Ama elbet çıkacak. AB böyle yapıyor ve böyle istiyor. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
 

HKM

Yeni Üye
Kayıt
23 Kasım 2013
Mesajlar
17
Beğeniler
0
#3
Arkadaşlar yasamız tamamen siyasi nedenlerle beklemede. Bakanın ilk tasarılardan olduğunu söylemesinin üzerinden 2 yıl geçti. Bu iktidar süresince de (özellikle başbakanın başbakan kaldığı) bu yasayı rüyamızda görürüz. Zaten tasarı kanunlaşma aşamasına geleceği konuşulduğunda hiçbir özlük hakkının verilmeyeceği belirtilip aynı şartlarda dış güvenliğe geçileceği söylenmişti.
 
Kayıt
4 Aralık 2012
Mesajlar
71
Beğeniler
0
#4
boşa beklemeye gerek yok olmaz bu iş 15 yıllık memura soruyorum bizim işe yeni girdiğimizde de vardı bu söylenti bu zamana kadar olmadıysa daha olmaz
 

HKM

Yeni Üye
Kayıt
23 Kasım 2013
Mesajlar
17
Beğeniler
0
#5
Gündemden de anlaşılacağı üzere daha kendisini tanıyamayan bir bakanlığımız var. Kendini bilip tanıması cumhuriyet tarihinden günümüze kadar daha mümkün olmadı. Bu iktidardan başta umutluyduk. O da tabiri caizse yine bu konuda çuvalladı. İşin kötüsü mu ülkenin baş kısmını oluşturan bakanlık olması sebebiyle düzelmedi mi, tüm ülkenin başı ağrımış oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin.:|
 
Yukarı Alt