DIŞ GÜVENLİK E-ÇALIŞTAYI

Kayıt
4 Ocak 2012
Mesajlar
2.130
Beğeniler
1
Şehir
eskişehir
#1
Değerli meslektaşlarımız,

Mecliste bekleyen güvenlik yasa tasarısının bu yılsonuna kadar çıkacağı Adalet Bakanı tarafından dile getirildi. Bilindiği üzere bu yasa bizlerle ilgili birçok değişiklik ve yenilik öngörüyor. Tasarının bilinen son hali aşağıdaki linke tıklanarak incelenebilir.
Sizce bu tasarının bu şekilde çıkması halinde kurumlara ve personele ne gibi getirileri olacak, iş yükümüz ve çalışma ortamlarındaki iş riski artacak mı? Özlük haklarımız düzelecek mi? Bu konularda personelimizin ne düşündüğünü ortaya koymak, bunları bir rapor halinde yayınlayarak derneğimizce bu raporların Genel Müdürlüğümüze, TBMM ilgili komisyonlarına, kamuoyuna ve basına ulaşmasını sağlamak için bir E-Çalıştay yapmayı düşündük. Lütfen bu çalışmaya siz de katkıda bulunun.
Bu konulardaki fikirlerinizi, öngörülerinizi, beklentilerinizi, korkularınızı ve tüm düşüncelerinizi düzeyli ve yapıcı bir üslupla bu sayfanın duvarına veya mail adreslerimize yazın.
Etkinliğimiz 30 Ekim 2012 tarihine kadar devam edecektir. İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.
DIŞ GÜVENLİK YASA TASARISI LİNKİ TIKLAYARAK OKUYUN LÜTFEN

Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.



Bağlantıları görmek için üye girişi yapmalısınız.
 
Kayıt
29 Şubat 2012
Mesajlar
29
Beğeniler
0
#2
iç güvenlik dış güvenlik birbirinden farklı olmamalıdır diye düşünüyorum.
Aynı kurumda çalışacaksın bir de arada fark olacak; dışarda güvenliği sağlamak mı zor içerde güvenliği sağlamamak mı ben bunu soruyorum
 
Kayıt
12 Mart 2012
Mesajlar
81
Beğeniler
0
#3
dsm de çalışan ikm ler ceza evlerindeki ikm lerin yarısı kadar güvenlik tazminatı alacak bu yasaya göre.
 
Yukarı Alt