Bugün eğitim merkezine gittim arkadaşlar

Kayıt
20 Aralık 2012
Mesajlar
52
Beğeniler
0
#1
İstanbul / Bahçelievler

1) Kesinlikle öğrenciler yatılı eğitim alacakmış kesinlikle haftaiçi çıkmak yokmuş yani sabah gidip akşam eve dönmek yok
2) 4 eğitim merkezine de düşübilirmişiz
3) süresini 6 hafta yapmayı düşünüyorlarmış

en geç çarşamba ilan çıkar dediler
 
Kayıt
20 Aralık 2012
Mesajlar
52
Beğeniler
0
#5
siz de varolun arkdaşlar herkesin gönlünce olsun ,

sessizdevrim eğitimi sordum izin olayı hiç olmayacakmış
 
Kayıt
6 Ocak 2013
Mesajlar
89
Beğeniler
0
#8



çok sağol meslektaşım güzel haber


aynen ankaradan sımdı geldım orada egıtım goren bırıyle konustum hızmet ıcı egıtıme baslamıslar 18 ınde bıtıcek dedı sızı 2 aylıgına cagıracaklar dedi inanmamıstım :)
 
Kayıt
18 Ocak 2012
Mesajlar
256
Beğeniler
0
#11
buna çok sevindim çevremdekilerin çocuk nasıl duracak sensiz 3 ay demesinden sıkılmıştım inş 6 hafta daha kısa bir süre çokta iyi olmuş inşallah doğrudur arkadaşlar birde hayırlı haber çıksada eğitim tarihlerimiz belli olsa çok daha rahatlayacağım millete laf anlatmaktan ne zaman gideceksin? daha mı gitmedin? demelerinden usandım gün geçtikçe iyi haberler alırız inşallah
 
Kayıt
5 Ocak 2013
Mesajlar
63
Beğeniler
0
#12
Arkadaşlar eğitim bittikten sonra stajı görev yapacağımız yerde görecekmişiz peki o zamanda bizim için kalacak yer olacak mı? Kimileri var diyor kimileri yok diyor.. Cevap lütfen..
 
Kayıt
24 Aralık 2012
Mesajlar
17
Beğeniler
0
#13

inş dediğiniz gibi olur.şimdi aradım eğitim merkezini(ist) bi bilgim yok dedi . ama inş snn dediğin gibi olur. birde daha dsm miyiz ikm mi belli de değil.
 
Kayıt
29 Aralık 2012
Mesajlar
9
Beğeniler
0
#18
arkadaslar genelmerkezı aradımızda onlarda alımın nasıl yapılcagı konusunda daha tam bı cozume kavusturamadık dıyolar gurupları nasıl ayarlıcaklar bellı dıyılmış. dosyalarınız geldı onayı kaldı dıyolar onayladıktan sonra kazandıgınız adlıyelere gondercez onlar sıze haber vercekler dıyolar tam tarıhı ve yerını.ve kendı sıtelerındende yayınlıcaklarmıs. bnım dusuncem ocagın son hastası yayınlarlar dıye dusunuyorum.
 

yelken

Yeni Üye
Kayıt
5 Nisan 2012
Mesajlar
22
Beğeniler
0
#19
Alınan ilk ikm öğrencilerindenim. Stajda yer konusunu gündeme getirmişsiniz. Bizim dönemimizde çoğumuz kendi başımızın çaresine baktık mecburen. Ama sonra kurumlar kendi halletmeye başladı mı haberim olmadı.
 
Yukarı Alt