birkaç soru: eğitim merkezi - staj - staj süresi ve saatleri

Kayıt
14 Haziran 2014
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#1
herkese merhaba,

bulunduğum ilden farklı bir ile, izmir'e başvuru yapmayı düşünüyorum. fakat bu yılki alımlarda izmir için şehirden uzak bölgelere alım yapılmakta. bu sebeple aklımdaki boşluklar için yardımlarınızı rica ediyorum. (forumdaki ilgili konu başlıklarında gezindim. farklı cevaplar olduğu için de büyük fotoğrafı görebilmek adına tüm soruları tekrar sormak istiyorum.)

1) eğitim merkezinde geçirilecek süre ve stajda geçirilecek süre nedir?
2) staj süresi 30 gün deniyor. eğer doğru ise bu sürenin önündeki ve arkasındaki boşluklar ne kadardır? yani eğitim merkezinden staja kadarki süre ve stajdan normal bir şekilde göreve başlayana kadarki süre nedir?
3) stajda çalışma saatleri nedir? nöbet var mı? özellikle de gece vakitleri için staj görme ya da nöbet söz konusu mu?

şimdiden teşekkürler.
 
Kayıt
12 Mart 2014
Mesajlar
114
Beğeniler
0
#2
Bizi de hemen vardiyaya almışlardı :) ilk dört gün gündüz gelmiştik (8-5) beşinci gün vardiyaya verdiler staj zamanı işe başlamış gibi çalıştık her işi yapıyorduk valla :) iyi çalıştırdılar bizi :)
 
Kayıt
12 Mart 2014
Mesajlar
114
Beğeniler
0
#3

Evet bunların etkisi vardır birazda idareyle alakalı bizde de ilk hafta olay falan olmuştu tutanağı bile biz yazdık düşün :) Kız halimizle nizamiyede sabaha kadar nöbet tuttuk aylarca ve nöbeti de bizler tek tutuyorduk ne hikmetse eski memurlar tutmuyordu :) Allahtan yeni Müdür geldi de nizamiye nöbetini kaldırdı :) Stajdan falan bahsedince aklıma hiç güzel şeyler gelmiyor ne yalan söylm ellerinden geleni yaptılar bize :) yine de yeni başlayacak olanlar etkilenmesin iyi yerlerde vardır :) varmış duyuyoruz yani :)
 
Kayıt
6 Mart 2012
Mesajlar
372
Beğeniler
0
#4
bende stajda kafama göre dolaşıyordum içerde. canım sıkılınca çay ocağına çıkıp çay kahve içerdim :D
biz 15 kişi alındık birimlere verilenler oldu onlar normal çalıştı birimlerde. diğer 8 imiz çok rahattık.
 
Kayıt
14 Haziran 2014
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#9
özel sektör tecrübelerimden sonra sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. :) tek sıkıntım 76,57 puanım olması; yani listeye girebilir miyim bilemiyorum. listeye girdikten sonrası da önemli ama listeye girmeden bir şey olmuyor malûm. :)

çalışma saatleri de sorun değil, hatta tam olarak istediğim gibi. sadece stajda eğer olursa gece nöbeti için ulaşım sıkıntısı yaşar mıyım diye düşünmüştüm. zira izmir'de geçici olarak kalacağım yer epey uzak iki cezaevine de.

velhasıl çözülemeyecek sorun yok, insan yeter ki sabırlı olmasını ve rahata giden yolda sıkıntı çekmesini bilsin.
 
Yukarı Alt