2012 - 2013 SÖZLEŞMELİ İKM ALIMI

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kayıt
25 Eylül 2012
Mesajlar
22
Beğeniler
0
#1
Ne zaman olur ? Ortalama kaç kişi alınır ? İlan yine aralık sonu mu verilir ? Bilgi sahibi tecrübeli arkadaslar yorumlarını yazarsa sevinirim..
 
Kayıt
4 Ocak 2012
Mesajlar
2.130
Beğeniler
1
Şehir
eskişehir
#3
TBMM bütçe görüşmeleri var şuan ondan sonra alımlar şekillenir. kurumlardan personel açığı bildirilmiştir genel müdürlüğe. sözleşmeli alım var sırada.
 
Kayıt
13 Kasım 2012
Mesajlar
294
Beğeniler
0
#6
Ben de Siverek gazisiyim tek puanla. Şanlıurfa, Tarsus, Kozan, Osmaniye, Silifke, Bakırköy, Karaman, Batman, Şırnak ve daha bir çok yer gidebiliyordum. Nasıl koyuyor adama anlatamam.

İnşaAllah bir an önce açıklanır sözleşmeli alımlar.
 
Kayıt
25 Eylül 2012
Mesajlar
22
Beğeniler
0
#7
bize yine beklemek düşüyor anlaşıldı , hayırlısı olsun olsun herkes için umarım rakam yüksek olur bir çok kişi daha kurtulur bu bekleyişten..
 

Mumi

Yeni Üye
Kayıt
14 Kasım 2012
Mesajlar
24
Beğeniler
0
#10
Arkadas 70 kusur ıle alım yapılıyodu galıba.%90 nında sıralamaya gırıyorum hem de bazılarında lıste basıyım.80 puanla nığdeye basvurdum yarım puanla kactı vay bee.İlk dusunduğum ıllerı yazsam su anda lıstede ıdım kısmet artık.Haberdar olan arkadaslar varsa yazabılır mı bır daha kı alım ne zaman aralık sonu denıyor ama ve ortalama sayı ne olur vb.Sımdıden sağolun.Hepınıze basarılar.Rabbım yardımcınız olsun...
 
Kayıt
4 Ocak 2012
Mesajlar
2.130
Beğeniler
1
Şehir
eskişehir
#13
herkesin kendi düşüncesi biri kadrolu biri sözleşmeli şekilde. mersin gibi 5 ay beklenirse aynı hesaba geliyor..
 
Kayıt
2 Ocak 2012
Mesajlar
146
Beğeniler
0
#16
kosovali50 sen diyordun 26 Şubat diye. Bende senin dediğinden yola çıkarak 26 Şubat'ı hatta Zabıt Katibi ve Mübaşirlik başvurusunun son günü olan 6 Mart'a kadar bekliyorum.
 
Kayıt
9 Mart 2012
Mesajlar
72
Beğeniler
0
#17
GENEL MÜDÜRDEN MÜJDELİ AÇIKLAMA
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Mustafa ONUK personel sınavları hakkında bilgi verdi.


Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Mustafa ONUK, Denetimli Serbestlik Daire Başkanı İbrahim USTA ve beraberinde İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Durdu KAVAK, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yusuf ARSLAN 6 Şubat 2013 tarihinde İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na ziyarette bulunmuşlardır.
Kurum Müdürü Ayhan ÇAPACI’nın önderliğinde kurum içerisinde ve dışarısında sürdürülmekte olan yenileme/iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek kurum personelinden bilgi almışlardır.
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Mustafa ONUK ziyaretleri esnasında kurum personeli ile toplantı yapmış, gündemdeki konular hakkında bilgiler vermiştir.
Ceza infaz kurumu personellerinin; yoğun stres altında çalıştıklarını bildiklerini bu konuda iyileştirmelerin yapılabilmesi için çalışmada yer alabilecek kişilerin her fırsatta ceza infaz kurumlarını gezdirilerek durumun ehemmiyetini anlattıklarını. Özlük hakları konusunda ki taleplerin ancak kanunun görüşüldüğü sırada yapılacak düzenlemelerle olabileceğini, Bakanımızın bu konuyla özel olarak ilgilendiğini ve ceza infaz kurumu personelinin yanında olduğunu.Personel konusunda ki ihtiyacın giderilmesi için katip alımlarından sonra ceza infaz kurumları içinde 4.000 infaz ve koruma memuru alınacağını.Bununla birlikte infaz ve koruma memurlarından; İdare Memuru, İnfaz ve Koruma Başmemuru ve Öğretmen alınması için sınav açılacağını, bu açılacak olan İnfaz Koruma Başmemuru sınavına sadece 4 yıllık fakülte mezunlarının katılabileceğini söyledi.
İşyurtları kar payları konusunda sorulan bir soru üzerine; kendisinin bu konuyla ilgili uzun yıllar görev aldığını sorunlardan haberdar olduklarını, mağduriyetlerin giderilmesi için kanun değişikliğinin gerektiğini ama maliye bakanlığıyla kanun değişikliğinde sıkıntılar olabileceğini elimizdeki bazı imkanlarında kaybolabileceğini bu sebepten mevcut kanunun ceza infaz kurumu personeli lehine düzeltilerek mağduriyetlerin en aza indirilmek istendiğini belirtti.

Kaynak: Duyarlı Kapı
 
Kayıt
2 Ocak 2012
Mesajlar
146
Beğeniler
0
#20
Böyle bir açıklama yapıldıysa alım olacaktır demektir. Zabıt Katibi sınavı 23 Mart'ta mülakat ise 30 Mart'ta. 1 ay önceden ilan çıksa Mart'ın 2.haftasına kadar inşallah çıkar. İnşallah Zabıt Katibi ve Mübaşirlik başvuruları bitmeden çıkar.
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt